Τρινκέρι και Μπαϊέζι άφησαν πίσω τις διαφορές τους

Τρινκέρι και Μπαϊέζι άφησαν πίσω τις διαφορές τους

Η κόντρα που είχαν στη Μπάμπεργκ οι δύο άντρες ανήκει στο παρελθόν και φαίνεται πως στη Μπάγερν Μονάχου βρήκαν τον τρόπο να συνεργαστούν.

O αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Ντανιέλ Μπαϊέζι και ο προπονητής, Αντρέα Τρινκέρι, έχουν συγκρουστεί πολλάκις στο παρελθόν κατά τη συνεργασία τους στη Μπάμπεργκ.

Όμως, οι δυο τους φαίνεται πως έλυσαν την παρεξήγηση, προτού συνεργαστούν στη Μπάγερν Μονάχου. Τόσο πολύ που ο Μπαϊέζι εγκωμίασε τη δουλειά του Τρινκιέρι:

«Γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλον. Καταλαβαινόμαστε, μιλάμε την ίδια γλώσσα και αυτό προφανώς θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Ξέρουμε τι ψάχνουμε, καταλαβαινόμαστε με τα μάτια. Ο Αντρέα είχε περισσότερη εμπειρία από εμένα. Κάποιος κάποτε είπε: «Αν βγεις από μία καταιγίδα δεν είσαι πια αυτός που ήσουν, πριν μπεις σε αυτήν».

Ο Αντρέα είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, με εμπειρία. Αν δεν είχε αλλάξει και εκείνος πράγματα, μπορεί να μην ήταν εδώ. Δίχως αμφιβολία, πρόκειται για έναν από τους τρεις καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Έχει βιώσει πολλές εμπειρίες, κάποιες μαζί με εμένα και κάποιες άλλες όχι. Έχει προσθέσει ενδιαφέροντα κεφάλαια στο βιογραφικό του. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να διαβάσουμε το βιβλίο του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ