Φενέρμπαχτσε: Κλείνει τον… killer Τζάρελ Έντι! (vid)

Φενέρμπαχτσε: Κλείνει τον… killer Τζάρελ Έντι! (vid)

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ θέλει τον Αμερικανό σουτέρ στην Κωνσταντινούπολη, παίκτη που στο παρελθόν είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Έχει τεράστιο ενδιαφέρον ο προγραμματισμός του Ιγκόρ Κοκόσκοφ στην Φενέρμπαχτσε, με τους Τούρκους να έχουν μπει σε μία νέα εποχή, μετά τη φυγή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Σε μία ομάδα λοιπόν που μετράει οχτώ αποχωρήσεις αθλητών, κάθε παίκτης που έρχεται ή εμπλέκεται στο ρεπορτάζ έχει την δική του ιστορία.

Ο Κοκόσκοφ λοιπόν φέρεται έτοιμος να κλείσει έναν ακόμα παίκτη για την Φενέρμπαχτσε, φέρνοντας στην Κωνσταντινούπολη τον Τζάρελ Έντι! Ο Αμερικανός φόργουορντ, ήταν εκ τω στόχων του Γιάννη Σφαιρόπουλου το καλοκαίρι του 2017 και πρόκειται για έναν αθλητή με εξαιρετική αίσθηση του σκορ και δεινό σουτέρ.

Ο 28χρονος Αμερικανός αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στην Μούρθια και είχε 14,5 πόντους κατά μέσο όρο με το εξαιρετικό 44% από την γραμμή του τριπόντου με 77/175 τρίποντα.
Αν μη τι άλλο η νέα Φενέρμπαχτσε βάζει στις τάξεις της παίκτες που θέλουν να κάνουν το ξεπέταγμά τους, προερχόμενοι από μικρότερες ομάδες, με δίψα για να γίνουν γνωστοί σε όλη την Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ