Φενέρμπαχτσε : Αγοράζει και δίνει δανεικό τον Σιπάχι (pic)

Φενέρμπαχτσε : Αγοράζει και δίνει δανεικό τον Σιπάχι (pic)

Τον Κενάν Σιπάχι θα δανείσει τη νέα σεζόν στη Μπέτις η Φενέρμπαχτσε, η οποία θα αγοράσει επίσης τα δικαιώματα του 25χρονου γκαρντ.

Επιστροφή, αλλά όχι από φέτος στη Φενέρμπαχτσε.

Η τουρκική ομάδα αγόρασε τα δικαιώματα του Κενάν Σιπάχι από τη Μπέτις, αλλά θα τον αφήσει για ένα χρόνο δανεικό στην ισπανική ομάδα.

Ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης θα πληρώσει επίσης το συμβόλαιο του πρώην παίκτη τη Μπεσίκτας τον οποίο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα… συναντήσει και πάλι από τη νέα σεζόν.

Τη φετινή σεζόν ο 25χρονος γκαρντ σε περίπου 20 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα, μέτρησε 7.3 πόντους και 3.5 ασίστ ανά αγώνα, ενώ τελευταία φορά που έπαιξε με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε ήταν τη περίοδο 2014-15, έχοντας στο τουρκικό πρωτάθλημα ως μέσο όρο 2.9 πόντους και 1 ασίστ σε 14 λεπτά.

Αμέσως μετά, μετακόμισε στη Καρσίγιακα και για τρεις σεζόν στη Μπεσίκτας προτού μετακομίσει στην Ανδαλουσία για τη Μπέτις.

Όντας ένας παίκτης που έχει τουρκικό διαβατήριο, ήταν πιο εύκολο για τους διοικούντες της Φενέρ να προσθέσουν πάλι στο ρόστερ της ομάδας, άσχετα αν αυτό δεν πραγματοποιηθεί από τη φετινή σεζόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ