Παναθηναϊκός:  Το… περίμενε για Λαπροβίτολα και ο ΜακΚόλουμ

Παναθηναϊκός:  Το… περίμενε για Λαπροβίτολα και ο ΜακΚόλουμ

Τι ακριβώς γίνεται με την υπόθεση του Αργεντινού γκαρντ και τα… σενάρια για τον Αμερικανου πρώην παίκτη του Δημήτρη Πρίφτη στην Ούνιξ Καζάν.

Όχι πως δεν περίμεναν στον Παναθηναϊκό την εξέλιξη με τον Φακούντο Καμπάτσο και την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αργεντινός σταρ των Μαδριλένων εδώ και καιρό έχει επικεντρώσει την προσοχή του στο ΝΒΑ, με αρκετές ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη να τον έχουν προσεγγίσει.

Για να φύγει όμως προς τα εκεί χρειάζεται να καταβληθεί ένα τεράστιο ποσό στο ταμείο της βασίλισσας και ουσιαστικά ο ίδιος να βρει τον τρόπο πως από τα 750 χιλιάδες δολάρια που μπορεί να πληρώσει μία ομάδα της Λίγκας ως ρήτρα, θα προστεθούν περίπου 4 ακόμα εκατομμύρια (ίσως και παραπάνω).

Αυτό όμως είναι ένα ρεπορτάζ που δεν ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό. Αυτό που το νοιάζει είναι τι θα συμβεί με την υπόθεση του Νίκολας Λαπροβίτολα και αν αυτή συνδέεται με τους Καμπάτσο.

Το ρεπορτάζ λοιπόν τονίζει πως στο Πράσινο στρατόπεδο θα επιμείνουν με τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης. Αποτελεί τον πρώτο στόχο του Γιώργου Βόβορα στην περιφέρεια του και δεν θα παρατήσει τόσο εύκολα την περίπτωσή του.

Παράλληλα  θεωρείται δεδομένο, πως η Βασίλισσα μετά τα κέρδη της μεταγραφής του Καμπάτσο, θα «χτυπήσει» άλλον δυνατό πλέι μέικερ, με τον Λαπροβίτολα δύσκολά να μένει στη Μαδρίτη, παρά τα όσα γράφονται αυτές τις μέρες στην Ισπανία και υποστηρίζουν το αντίθετο.

Στον Παναθηναϊκό έχουν προταθεί κι άλλοι παίκτες και για άλλες θέσεις, όμως αυτό που απασχολεί τώρα το Τριφύλλι (εκτός των υποθέσεων του Φριντέτ και Καλαϊτζάκη που είχαμε αναφέρει το προηγούμενο διάστημα) είναι ο βασικός πλέι μέικερ. Με τον Λαπροβίτολα να είναι η μοναδική έννοια του τεχνικού τιμ.

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα από το Ισραήλ έκανε λόγο για τον Έρικ ΜακΚόλουμ, ο οποίος προ ημερών και ελέω Κάναν έμεινε ελεύθερος από την Ούνιξ Καζάν.

Στον Παναθηναϊκό θέλουν έναν οργανωτή και στο άκουσμα της είδησης απλά… γέλασαν και είπαν πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον για τον αδερφό του Σι Τζέι των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, τον οποίο και τον μάθαμε στην χώρα μας από το πέρασμά του σε Απόλλων Πατρών και Πανιώνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ