Παναθηναϊκός : Ενοχλημένος με τη στάση της Ρεάλ ο Λαπροβίτολα

Παναθηναϊκός : Ενοχλημένος με τη στάση της Ρεάλ ο Λαπροβίτολα

Ο Αργεντινός γκαρντ, σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, δε νιώθει καλά στη Μαδρίτη, είναι ενοχλημένος με την καθυστέρηση στην υπόθεσή του και πιέζει για να αποδεσμευτεί.

Στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε αναζήτηση πλέι μέικερ καθώς ο Φακούντο Καμπάτσο θέλει να πάει στο ΝΒΑ. Αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό με τον Πάμπλο Λάσο να υπολογίζει πλέον και τον Νίκολα Λαπροβίτολα, για να έχει μία λειτουργική περιφέρεια.

Τι γίνεται όμως με τον μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού; Όπως σας είχαμε αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες, οι Πράσινοι έχουν ως σκοπό να τον περιμένουν να ξεμπερδέψει με τη Βασίλισσα, με τον ίδιο πάντως να πιέζει για την αποχώρησή του.

Σύμφωνα με το www.defensacentral.com, που ασχολείται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Λαπροβίτολα είναι ενοχλημένος με την στάση της ομάδας του. Νιώθει ότι δεν του δίνουν την σημασία που πρέπει στην Μαδρίτη και σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα θέλει να αποχωρήσει από την Ρεάλ για να έρθει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Με τον τρόπο του λοιπόν πιέζει καταστάσεις και κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να «σπάσει» το συμβόλαιό του με την ομάδα της Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός αυτό το διάστημα έχει εγκλωβιστεί στην περίπτωση του βασικού του πλέι μέικερ. Έχει καθυστερήσει σημαντικά, βλέπει τον έναν παίκτη μετά τον άλλον να… χάνεται, σε μία αγορά εξάλλου πάρα πολύ συμπιεσμένη αναφορικά με τους πρωτοκλασάτους γκαρντ. Ο Λαπροβίτολα έχει καταλάβει πως στο ΟΑΚΑ θα έρθει ως ο απόλυτος πρωταγωνιστής, έχοντας πάρει από τον Γιώργο Βόβορα το χρίσμα του ηγέτη της περιφέρειάς του. Θα είναι σε μία ιστορική ομάδα της Ευρωλίγκας, ως πρώτο βιολί, θα έχει την μπάλα για αρκετή ώρα στα χέρια του και θα μπορεί να διαχειριστεί τις επιθέσεις των Πρασίνων.

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός φέρεται κοντά στο να κρατήσει τον Καλαϊτζάκη ή να ενεργοποιήσει  την συμφωνία του με τον Κασελάκη, στην θέση του πλέι μέικερ έχει σημαντικό πρόβλημα που ο Λαπροβίτολα είναι ικανός να του προσφέρει αρκετές λύσεις.

Ταυτόχρονα ο Αργεντινός δεν θέλει να περιμένει την Ρεάλ, νιώθει αδικημένος από την όλη ιστορία και παράλληλα θορυβημένος πως και να μείνει στο Παλάθιος ντε Ντεπόρτες, δεν θα είναι στα βασικά πλάνα του προπονητή του, ενώ σίγουρα δεν θα έχει και τον ρόλο που του προσφέρει ο Βόβορας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ