Παναθηναϊκός : Το κάλεσμα του Φόστερ στον κόσμο (vid)

Παναθηναϊκός : Το κάλεσμα του Φόστερ στον κόσμο (vid)

Ο Μάρκους Φόστερ κάλεσε τους οπαδούς του «τριφυλλιού» να βοηθήσουν την ομάδα στην σεζόν που έρχεται ενώ τους ευχαρίστησε για την υποδοχή.

Ο Παναθηναϊκός κινείται σε ρυθμούς της νέα σεζόν και οι οπαδοί του πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα σε αυτή την νέα εποχή. Ο Μάρκους Φόστερ, έστειλε το δικό τους «μήνυμα» στον λαό των «πρασίνων», να βοηθήσει την ομάδα και να την στηρίξει ώστε να πετύχει τους στόχους της.

Ακόμα ο Αμερικανός γκαρντ, ευχαρίστησε τους πάντες για την πολύ όμορφη υποδοχή και υποσχέθηκε να δώσει τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Τέλος, έδειξε ανυπόμονος για την έναρξη της σεζόν και την στιγμή που θα παίξει με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Συγκεκριμένα, είπε: «Γεια σας φίλοι του Παναθηναϊκού, είμαι ο Μάρκους Φόστερ. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη που μου δείχνετε τις τελευταίες εβδομάδες και είμαι ενθουσιασμένος που αυτή τη σεζόν θα παίξω για τους ‘πράσινους’. Θα σας χρειαστούμε δίπλα μας περισσότερο από ποτέ, γι’ αυτό σιγουρευτείτε ότι πήρατε το εισιτήριο διαρκείας σας. Προχωράμε ενωμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ