Η μπουτίκ του Ολυμπιακού προχώρησε στην κίνηση της χρονιάς (pic)

Η μπουτίκ του Ολυμπιακού προχώρησε στην κίνηση της χρονιάς (pic)

Το Official Olympiacos BC Store δώρισε μάσκες σε φίλο των Ερυθρόλευκων, ο οποίος βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από ένα απρόσμενο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές. Οι ομάδες είναι ο κόσμος τους. Εάν δεν υπάρχουν αυτοί, τότε τα σωματεία δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Ο μπασκετικός Ολυμπιακός, το τελευταίο διάστημα, έχει έρθει ακόμα πιο κοντά στους φίλους του. Βοηθούν πολύ και τα social media εξάλλου. Στο θέμα μας όμως. Τις τελευταίες μέρες, ο Αναστάσης, είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο τον κράτησε στο νοσοκομείο για μέρες. Δεν έχασε την καλή του διάθεση, το πάλεψε και βγήκε νικητής από αυτό.

Ο redlabel1987 λοιπόν, όνομα που διατηρεί στο twitter, Θέλησε να ανεβάσει την ευγνωμοσύνη του για τις ευχές του κόσμου κατά την διάρκεια της νοσηλείας του στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το ευχαριστώ του κοινοποιήθηκε μέσω ενώς tweet, με τον Αναστάση να φοράει μία μάσκα του Ολυμπιακού και στη συνέχεια, με αρκετή δόση χιούμορ, τάγκαρε την μπουτίκ του Ολυμπιακού ζητώντας της να βγάλει και τις υπόλοιπες μάσκες προς πώληση.

Για να απαντήσει ο επίσημος λογαριασμός της μπουτίκ του Ολυμπιακού πως πάνω από όλα να είναι σιδερένιος και από μάσκες να μην φοβάται, αφού θα τον προμηθεύσει χωρίς καμία χρέωση.
Μία κίνηση που απευθείας χειροκροτήθηκε από τους φίλους των Ερυθρόλευκων και εννοείται χαροποίησε και με το παραπάνω τον redlabel1987

Δείτε την συνομιλία στο twitter

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ