H σημαντικότερη μεταγραφή της Μακάμπι δεν είναι παίκτης

H σημαντικότερη μεταγραφή της Μακάμπι δεν είναι παίκτης

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου συμφώνησε με την αεροπορική εταιρεία Israir και θα έχει δικό της τσάρτερ για τα ματς της Ευρωλίγκας.

Οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες και παρότι στην Ευρωλίγκα γίνονται εντυπωσιακές κινήσεις, η Μακάμι Τελ Αβίβ είναι αυτή που ανακοίνωσε και την πιο σημαντική από όλες.

Και αυτή δεν είναι παίκτης. Είναι αεροπλάνο.

Σας μπερδέψαμε λίγο έτσι; Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ανακοίνωσε πως για την επόμενη σεζόν θα συνεργαστεί με την αεροπορική εταιρεία Israir, την οποία θα χρησιμοποιεί για τα εκτός έδρας παιχνίδια της και θα της παρέχει πτήση τσάρτερ. Με δική της πτήση για τα ματς της Ευρωλίγκας, με την Μακάμπι να τονίζει στην ανακοίνωσή της πως συμφώνησε με την εν λόγω εταιρεία ώστε τα χρήματα των πτήσεων να έρχονται στην οικονομία της χώρας της.

Η ανακοίνωση της Μακάμπι:

«Στο πλαίσιο των προετοιμασιών για την επόμενη σεζόν, και υποθέτοντας ότι ο ουρανός θα… ανοίξει και θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση πτήσεων και παιχνιδιών, η Μακάμπι Τελ Αβίβ με υπερηφάνεια ανακοινώνει την αποκλειστική της συμφωνία με την εταιρεία Israir για την επερχόμενη σεζόν 2020/21.Αφού λάβαμε σημαντικό αριθμό προσφορών από διεθνείς αεροπορικές εταιρείες, αποφασίσαμε να υπογράψουμε με μια ισραηλινή εταιρεία λόγω αλληλεγγύης και να κατευθύνουμε τον προϋπολογισμό από τις πτήσεις στα παιχνίδια της Ευρωλίγκα σε μια εταιρεία που είναι τόσο σημαντική για την ισραηλινή οικονομία.

Η ομάδα θα πετάξει με ιδιωτικές πτήσεις τσάρτερ και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ