Παναθηναϊκός : Έκλεισε τον Άαρον Ουάιτ!

Παναθηναϊκός : Έκλεισε τον Άαρον Ουάιτ!

Οι Πράσινοι συμφώνησαν με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ και απομένουν μονάχα οι ανακοινώσεις για την απόκτησή του.

Ο Παναθηναϊκός βάζει τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ του, με τον Γιώργο Βόβορα να βρίσκει στο πρόσωπο του Άαρον Ουάιτ τον παίκτη που θα συμπληρώσει στο «4» τον Ντίνο Μήτογλου.

Οι Πράσινοι έχουν συμφωνήσει με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ για την επόμενη σεζόν, ο οποίος προέρχεται από μία κακή χρονιά, καθώς δεν αγωνίστηκε όσο θα ήθελε στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Μπόγρη στην Τενερίφη.

Πρόκειται πάντως για έναν παίκτη με εμπειρία από Ευρωλίγκα, που μπορεί να προσφέρει πολλά στις θέσεις των ψηλών με την αλτικότητά του, ενώ διαθέτει και καλό περιφερειακό σουτ.

Στα 27 του χρόνια, βλέπει τον κόσμο από τα 206 εκατοστά και είναι μία σοφή επιλογή για τους Πράσινους, οι οποίοι πλέον κινούνται δυναμικά για την απόκτηση του Πιέρ Τζάκσον για να ολοκληρώσουν στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Την χρονιά που πέρασε είχε 15 ματς στην Ευρωλίγκα με την Αρμανι Μιλάνο, παίζοντας ως βασικός στα τρία, έχοντας 2,1 πόντους κατά μέρο όρο και 1,4 ριμπάουντ.

Στη συνέχεια βρέθηκε στην Τενερίφη, όπου σε 22:29 ανά παιχνίδι είχε 7,3 πόντους κατά μέσο όρο με 7/19 τρίποντα και 4,1 ριμπάουντ ανά ματς.

Την κορυφαία του χρονιά την έκανε στην Ζαλγκίρις την σεζόν 2017-18 (απέκλεισε τον Ολυμπιακό), όπου είχε 8,9 πόντους κατά μέσο όρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ