Κασελάκης : «Η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου»

Κασελάκης : «Η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου»

Οι πρώτες δηλώσεις του Λεωνίδα Κασελάκη ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Δείτε αναλυτικά τι είπε ο 30χρονος φόργουορντ.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης είναι και επισήμως πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για το μέλλον του με τους «Πράσινους», ενώ τόνισε πως μία τέτοιου είδους μεταγραφή αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κασελάκη: 

«Σίγουρα είναι μια δικαίωση για μένα. Όμως εκεί που τελειώνει η δικαίωση αρχίζει μια μεγάλη πρόκληση, η μεγαλύτερη της καριέρας μου. Το επίπεδο του Παναθηναϊκού είναι πολύ υψηλό και ακόμη υψηλότερες είναι οι απαιτήσεις. Θα πρέπει άμεσα να μπω σε στάδιο απόλυτης συγκέντρωσης για να μπορέσω να αντεπεξέλθω».

Οι στόχοι του: «Ο στόχος μου είναι να αποδεικνύω καθημερινά πως ανήκω σε αυτό το επίπεδο. Μέσα από την ομάδα να προσπαθώ να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι για να πετύχει τους στόχους της. Θα είναι μια μεγάλη και δύσκολη σεζόν και θα πρέπει να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν να βρίσκομαι εδώ».

Για τον Γιώργο Βόβορα: «Έχω μιλήσει με τον κόουτς και μου έχει πει ξεκάθαρα τι ζητά από εμένα. Έχει ξεκάθαρο πλάνο για το τι θέλει από τον κάθε παίκτη της ομάδας. Είμαι αποφασισμένος να δώσω το 110% των δυνάμεών μου για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του».

Για το Ο.Α.Κ.Α.: «Πρώτα απ’ όλα εύχομαι να τελειώσει το συντομότερο αυτό το μαρτύριο με τον κορωνοϊό και όλοι να βγούμε δυνατοί από Ένα άδειο γήπεδο σου αφαιρεί μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου και είναι δύσκολο να προσαρμοστείς σε αυτό. Ανυπομονώ να παίξω σε ένα γεμάτο Ο.Α.Κ.Α. μπροστά στο κοινό του Παναθηναϊκού. Φέτος η στήριξη των φιλάθλων μας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ».

Τέλος, πρόσθεσε: «Ευχαριστώ από καρδιάς τον Προμηθέα για αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια που πέρασα εκεί. Ήταν η ομάδα που μου άνοιξε την πόρτα για το υψηλότερο επίπεδο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ