Φενέρμπαχτσε : Η πρώτη προπόνηση στη μετά Ζέλικο εποχή (vid, pics)

Φενέρμπαχτσε : Η πρώτη προπόνηση στη μετά Ζέλικο εποχή (vid, pics)

Οι Τούρκοι πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση μετά την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς απο την Τουρκία, με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ να ξεκινάει την εποχή του.

Στην μετά Ομπράντοβιτς εποχή πέρασε και… επίσημα η Φενέρμπχτσε, καθώς πραγματοποιήθηκε η έναρξη της προετοιμασίας της, για πρώτη φορά μετά από εφτά χρόνια απο την έλευση του Ζοτς.

Εννοείται πως ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ ήταν αυτός που σφύριξε για την έναρξη της προπόνησης, με τον Σέρβο τεχνικό να αφήνει το ΝΒΑ για λογαριασμό των Τούρκων.

Μία προπόνηση με πάρα πολλά νέα πρόσωπα, με σημαντικότερες απουσίες να είναι αυτές των Κώστα Σλούκα και Τζίτζι Ντατόμε που αποτελούν παρελθόν από την Φενέρμπαχτσε, την ώρα βέβαια που ο Κοκόσκοφ είχε στη διάθεσή του όλους τους νέους παίκτες του.

Με επτά νέους λοιπόν ξεκίνησε η προετοιμασία καθώς οι Νταϊσόν Πιερ, Εντγκάρας Ουλάνοβας, Τζόνι Χάμιλτον, Λορέντζο Μπράουν, Ντανίλο Μπαρτέλ, Τζάρελ Έντι και Κενάν Σιπάχι έδωσαν το παρών με την Φενέρ να έχει ένα καινούριο πλέον πρόσωπο, ούσα η πιο ενδιαφέρουσα ομάδα της Ευρωλίγκας καθώς κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς να περιμένει από αυτήν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ