Χέρμανσον: «Η Βαλένθια θα με βοηθήσει να μεγαλώσω πολύ ως παίκτης»

Χέρμανσον: «Η Βαλένθια θα με βοηθήσει να μεγαλώσω πολύ ως παίκτης»

Ο Ισλανδός γκαρντ έφτασε στην Ισπανία για λογαριασμό των νυχτερίδων και μίλησε για τους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί εκεί.

Με πτήση από την Ισλανδία και μέσω Φρανκφούρτης, έφτασε ο Μάρτιν Χέρμανσον στην Ισπανία με τον παίκτη της Βαλένθια έφθασε να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις.

«Μίλησα με τον προπονητή και είναι ένας από τους κύριους λόγους που ήρθα. Μιλήσαμε, μου έδειξε πόσο αισιόδοξος ήταν, πόσο πιστεύει σε μένα και πως νομίζει ότι το παιχνίδι μου μπορεί να συμβάλει στην Βαλένθια. Αφού είδα την ομάδα, αφού μίλησα μαζί του, και επίσης μίλησα πολύ με τον Βαν Ρόσομ, μπορώ να πω ότι αυτό είναι ένα περιβάλλον που θα βοηθήσει να μεγαλώσω πολύ ως παίκτης και να γίνω καλύτερος. Οι παίκτες και οι προπονητές πρόκειται να με βοηθήσουν πολύ για να αναπτύξω την καριέρα μου, γι ‘αυτό ήρθα», είπε ο Ισλανδός.

O 25χρονος αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν: «Νομίζω ότι μπορεί να είναι καλό να μην μιλάμε πολύ, να μην ασκούμε υπερβολική πίεση, αλλά είναι προφανές ότι πέρυσι η Βαλένθια ήταν ήδη σε θέσεις πλέι-οφ. Με τους παίκτες που έχουμε προσθέσει φέτος, γιατί όχι; Γιατί δεν μπορούμε να φτάσουμε στα πλέι-οφ; Μετά ότι προκύψει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ