Τόμιτς: «Δεν μπορούμε να ψάχνουμε δικαιολογίες για κούραση»

Τόμιτς: «Δεν μπορούμε να ψάχνουμε δικαιολογίες για κούραση»

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Μίλαν Τόμιτς,δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του κάνοντας λόγο για πολύ άσχημη εικόνα στη σημερινή αναμέτρηση των Ερυθρόλευκων κόντρα στην Χίμκι.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Μίλαν Τόμιτς, σε δηλώσεις του μετά την βαριά ήττα του Ολυμπιακού από την Χίμκι στη Ρωσία, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να ψάχνουν δικαιολογίες σχετικά με την κούραση και πως πρέπει να γίνει κάτι άμεσα για να αλλάξει η άσχημη εικόνα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

«Άλλα είναι τα λόγια, άλλη η πράξη. Τα είπαμε, αλλά δεν τα κάναμε. Άσχημο παιχνίδι για 38′. Το πρώτο τρίλεπτο κάτι παίξαμε. Δεν αντιδράσαμε καθόλου. Μόλις πήρε τη Χίμκι η διαφορά τελείωσε το ματς. Πρέπει να σκεφτούμε ότι δεν υπήρχε αντίδραση.

Είτε είναι κουρασμένοι στο μυαλό, είτε στο σώμα, η δουλειά μας είναι να κοουτσάρουμε και οι παίκτες να παίζουν. Αυτή είναι η δουλειά. Δεν το αλλάζει κανείς. Έχουμε πολλά παιχνίδια και ταξίδια, αλλά δεν μπορούμε να ψάχνουμε δικαιολογίες για κούραση. Πρέπει ο καθένας να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Ήταν άσχημη ήττα.
Είναι πάρα πολύ δύσκολο το πρόγραμμα, πρέπει να αλλάξουμε και να συνεχίσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τι έφταιγε, γενικά είχαμε άσχημη εικόνα. Πρέπει να αντιδράσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ