Μπαρτζώκας: «Έχουμε άλλες φιλοδοξίες σε σχέση με τον Ολυμπιακό»

Μπαρτζώκας: «Έχουμε άλλες φιλοδοξίες σε σχέση με τον Ολυμπιακό»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σε δηλώσεις του μετά την επικράτηση της Χίμκι επί του Ολυμπιακού, τόνισε ότι δεν πιστεύει στον παράγοντα τύχη, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι Ρώσοι έχουν διαφορετικές φιλοδοξίες σε σχέση με εκείνες του Ολυμπιακού που στοχεύει στο Final Four.

Ο προπονητής της Χίμκι, Γιώργος Μπαρτζώκας, σε δηλώσεις του μετά την εμφατική επικράτηση της ομάδας του επί του Ολυμπιακού στη Μόσχα, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη νίκη και ξεκαθάρισε πως δεν πιστεύει στην τύχη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Φυσικά, είμαι χαρούμενος. Αν σκεφτούμε το επίπεδο των αντιπάλων μας, πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Είχαμε δύο δύσκολα παιχνίδια, στο Βελιγράδι και απόψε, απέναντι σε δύο δυνατές ομάδες. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω μόνο στην ομαδική προσπάθεια και προσπαθήσαμε πολύ».

 «Ήμασταν συμπαγείς, αλλά και ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλά σήμερα. Το πιο σημαντικό είναι ότι βάλαμε ανοιχτά σουτ στην αρχή. Είχαμε σχεδιάσει πού θα «χτυπήσουμε». Ήταν όλα με καλές προϋποθέσεις, άνοιξε το σκορ και ο Ολυμπιακός δεν είχε αντίδραση. Φάνηκε να είναι πιο πολύ κουρασμένος πνευματικά. Οι «διαβολοβδομάδες» είναι πλέον διαχειρίσιμες για εμάς, αν και δεν είναι καθόλου εύκολες για παίκτες, προπονητές και ομάδες.
Είμαι χαρούμενος, ήταν σημαντικό ματς για την ομάδα μας. Δεν έχουμε συμβόλαιο στην Euroleague. Αν δεις ποιοι είναι από πίσω μας, είναι σημαντικό να είμαστε σε αυτή τη θέση. Έχουμε άλλες φιλοδοξίες σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Εκείνοι είναι μέσα στις πέντε ομάδες που κυνηγούν το Final Four».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ