Βαστούρια : «Θα κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ για να κερδίζει η Ζαλγκίρις» (vid)

Βαστούρια : «Θα κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ για να κερδίζει η Ζαλγκίρις» (vid)

Ο Στιβ Βαστούρια έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο Στιβ Βαστούρια ήταν η πρώτη μεταγραφή που έκανε η Ζαλγκίρις Κάουνας φέτος το καλοκαίρι.

Ο 25χρονος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του λιθουανικού συλλόγου και δήλωσε μεταξύ άλλων πως στόχος του είναι να βοηθήσει όσο μπορεί από την πλευρά του τη νέα του ομάδα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Από την στιγμή που έφτασα στην Ευρώπη, έμαθα για τη Ζαλγκίρις. Έχουν περάσει σπουδαίοι παίκτες από εδώ, κι όταν έπαιζα στο εξωτερικό έβλεπα παιχνίδια της EuroLeague και είχα εικόνα για τον σύλλογο. Χαίρομαι που πλέον είμαι κομμάτι της Ζαλγκίρις και θα έχω τη δυνατότητα να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο» για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Είμαι πλέον στο υψηλότερο επίπεδο, θα είναι μια σπουδαία πρόκληση και θέλω καθημερινά να μαθαίνω νέα πράγματα. Βασικός στόχος είναι να κερδίζουμε, ήρθα για να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω σε αυτό. Έχουμε κάνει μόνο μια προπόνηση μαζί με τον κόουτς Μάρτιν Σίλερ. Ανυπομονώ να μάθω από αυτόν γιατί είναι προφανές πως έχω πολλά να μάθω από αυτόν».

Πριν ενσωματωθεί στην αποστολή, ο Βαστούρια χρειάστηκε να μείνει για δύο εβδομάδες σε καραντίνα. Σχετικά με αυτό το θέμα δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που τελείωσε η καραντίνα. Για δύο βδομάδες ήμουν κλεισμένος στο ξενοδοχείο. Το καλό είναι ότι εκεί ήταν κι άλλα παιδιά, όπως ο Όγκουστιν Ρούμπιτ, τον οποίο γνωρίζω από το κολέγιο, και ο Τόμας Γουόκαπ.

Χαίρομαι που επιτέλους μπορούμε να μπούμε στο γήπεδο και να ξεκινήσουμε τη δουλειά. Δύο εβδομάδες να μην κάνεις κάτι, είναι πολλές. Όταν τελείωσε η καραντίνα, έκανα μια βόλτα για να δω την πόλη. Στην καραντίνα κοιτούσα για σπίτι, τι να διαλέξω. Οπότε χρειαζόταν τώρα να περπατήσω λίγο στην πόλη για να δω τις περιοχές».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ