Λόιντ : «Σπουδαίο περιβάλλον ο Ερυθρός, έχω ακόμα πολλά να δείξω»

Λόιντ : «Σπουδαίο περιβάλλον ο Ερυθρός, έχω ακόμα πολλά να δείξω»

Ο Τζόρνταν Λόιντ μίλησε για την απόφασή του να μετακινηθεί στον Ερυθρό Αστέρα, με τον 27χρονο να εμφανίζεται πανέτοιμος για νέες περιπέτειες.

Ο Λόιντ άφησε την Ισπανία και την Βαλένθια, με τον 27χρονο να μετακομίζει στο Βελιγράδι για χάρη του Ερυθρού Αστέρα.

Ο 27χρονος γκαρντ μίλησε για την απόφασή του να μετακινηθεί στον Αστέρα και έδειξε ενθουσιασμένος με τη νέα πρόκληση στην καριέρα του. Όπως τόνισε, έχει ακόμα πολλά να δείξει στην Euroleague.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για τον νέο ρόλο στη νέα ομάδα μου! Νιώθω πως έχω ακόμα πολλά να δείξω στην EuroLeague. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι ένα σπουδαίο περιβάλλον για να το πετύχω. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει νίκες, θα είμαι επιθετικός και στις δυο πλευρές του γηπέδου και θα δημιουργώ για τους συμπαίκτες μου.

Από τη στιγμή που υπέγραψα το συμβόλαιο μου, απέκτησα χιλιάδες νέους followers στα social media και έπαιρνα μηνύματα καθημερινά. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Νιώθω την αγάπη τους από την πρώτη στιγμή κι αυτό μου δίνει κίνητρο.

Για τον κόσμο: «Θυμάμαι πολύ καλά αυτό το παιχνίδι. Το χρονόμετρο χάλασε στο πρώτο δεκάλεπτο και υπήρξε διακοπή περίπου μίας ώρας. Ο κόσμος ήταν εξαιρετικός, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν τρομερή. Θυμάμαι ότι υπήρχε πολύς θόρυβος και ότι δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω γι αυτόν τον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ