Παναθηναϊκός : Οι πρώτες εικόνες από το ΟΑΚΑ και το κάλεσμα στον κόσμο (vid)

Παναθηναϊκός : Οι πρώτες εικόνες από το ΟΑΚΑ και το κάλεσμα στον κόσμο (vid)

Οι Πράσινοι πραγματοποίησαν την Τρίτη την πρώτη τους προπόνηση στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, με τους Παπαπέτρου, Σαντ Ρος, Μήτογλου και Ουάιτ να προχωρούν στο κάλεσμά τους προς τον κόσμο της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στη δράση στην Τρίτη (19/08), καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για την σεζόν που ακολουθεί. Οι παίκτες του Τριφυλλιού απο την μεριά τους, έστειλαν το μήνυμά τους στον κόσμο της ομάδας και του ζήτησαν να βρεθεί στο πλευρό τους με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε αρχικά: «Νιώθω πάρα πολύ καλά ως νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού. Είναι κάτι που το δουλεύω και το έχω ονειρευτεί από μικρός. Βρίσκομαι σε αυτό το σημείο σήμερα και είμαι πραγματικά ευγνώμων για τους ανθρώπους που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία. Είμαι έτοιμος να κάνω το μέγιστο με αυτή την ευκαιρία που έχω στα χέρια μου. Από εκεί και πέρα, χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου. Είναι μία ιδιαίτερη και δύσκολη σεζόν μετά την αποχώρηση του κ. Γιαννακόπουλου. Θέλουμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να στηρίξει όσο μπορεί με τα διαρκείας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, γιατί πραγματικά θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα» ενώ από την μεριά του ο νεοφερμένος Χάουαρντ Σαντ Ρος δήλωσε: «Οι φίλοι της ομάδας σημαίνουν πολλά για εμάς. Θα χρειαστούμε όλη τη βοήθεια που μπορούμε να έχουμε. Ελπίζω όλοι να πάρουν το εισιτήριο διαρκείας τους και να τους δούμε εδώ».

Ο Ντίνος Μήτογλου ως λίγο πιο παλιός, δήλωσε από την μεριά του: «Μου έχει λείψει πολύ η δράση του ΟΑΚΑ, η ενέργεια των φιλάθλων. Φυσικά, περιμένω τη στήριξη όλων των οπαδών μας, να είναι στο πλευρό μας» με τον Άαρον Ουάιτ να τονίζει πως: «Είμαι ενθουσιασμένος, ο σύλλογος είναι σίγουρα μεγάλος, ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη, με εκπληκτικό κοινό. Μέχρι τώρα είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Δείτε το βίντεο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ