Σενγκέλια: «Υπήρχε ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια από την ΤΣΣΚΑ» ( vid)

Σενγκέλια: «Υπήρχε ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια από την ΤΣΣΚΑ» ( vid)

Ο Γεωργιανός φόργουορντ μίλησε για τη νέα του ομάδα αλλά και για το γεγονός πως ο Ντάνιελ Χάκετ του έδωσε το «23» χωρίς να το σκεφτεί ούτε στιγμή.

Συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας παραχώρησε ο Τόρνικε Σενγκέλια, με τον Γεωργιανό φόργουορντ να αποκαλύπτει πως το ενδιαφέρον της ρωσικής ομάδας κρατούσε αρκετά χρόνια.

Αρχικά ο Τόκο υποστήριξε: «Για να είμαι ειλικρινής υπήρχε ένα συνεχές ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια, ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και εμένα. Τώρα είχαμε την ευκαιρία να συμβεί αυτή η συνεργασία, γιατί θεωρώ πως έκανα ότι μπορούσα με την Μπασκόνια και ένιωσα ότι ήταν η στιγμή για μία αλλαγή. Είναι μεγάλο βήμα το να αφήνεις τους πρωταθλητές Ισπανίας και να πας στους πρωταθλητές Ευρώπης. Ένα από τα όνειρά μου είναι να κατακτήσω την Ευρωλίγκα και πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Με τους παίκτες που έχουμε νομίζω πως είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να πάμε στο Final Four».

Οσο για τους παίκτες που ήξερε από πριν, δήλωσε: «Υπάρχουν τόσοι πολλοί, αλλά τρεις από τους πιο σημαντικούς είναι ο Κάιλ Χάινς, με τον οποίο είμαστε στην ίδια θέση και μερικές φορές τον μάρκαρα και με μάρκαρε. Φυσικά ο Μάικ Τζέιμς, που είναι μεγάλη απειλή και ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ΤΣΣΚΑ και ο Κλάιμπερν. Είναι σκληρός, βασικά είναι τριάρι, αλλά παίζει και στο «4» και έχει πολλές επιθετικές ικανότητες. Αυτοί οι τρεις είναι πολύ δύσκολοι στο να τους μαρκάρεις και οι πιο σημαντικοί στο video-scouting».

Τέλος, ο Γεωργιανός φόργουορντ αναφέρθηκε στον λόγο που επέλεξε το νούμερο «23» στην φανέλα του, αλλά και την συνομιλία του με τον προηγούμενο κάτοχο του, τον Ντάνιελ Χάκετ.

«Δεν συνδέεται με τον πατέρα μου. Μου αρέσει αυτό το νούμερο και το φορούσε ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες. Είναι κάτι προσωπικό για μένα, δεν θέλω να το πω τώρα, όταν έρθει η στιγμή θα το κάνω. Ο Χάκετ είναι ένας εξαιρετικός τύπος. Όταν τον κάλεσα και του ζήτησα να μου δώσει το νούμερο 23, δεν με άφησε να τελειώσω την πρόταση και μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Είπε πως με σέβεται ως άνθρωπο και ως παίκτη και με έκανε να νιώσω άνετα στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ντάνι και σύντομα θα του κάνω ένα ωραίο δώρο. Είναι κάτι ειδικό για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος που ένας τύπος σαν τον Χάκετ συνήθιζε να φοράει αυτό το νούμερο και το έδωσε σε μένα. Είναι τιμή μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ