Παναθηναϊκός : Τα φιλικά στο Κάουνας τηλεοπτικά στη NOVA

Παναθηναϊκός : Τα φιλικά στο Κάουνας τηλεοπτικά στη NOVA

Το συνδρομητικό κανάλι, το οποίο έχει τα δικαιώματα της Ευρωλίγκας, αναμένεται να μεταδώσει τα παιχνίδια της ομάδας του Βόβορα στη Λιθουανία.

Οι προετοιμασίες των ομάδων της Ευρωλίγκας έχουν ξεκινήσει με στόχο τον τίτλο της σεζόν 2020-21. Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες ημέρες είναι στο ΟΑΚΑ όπου και πραγματοποιεί διπλές προπονήσεις, με το συγκρότημα του Γιώργου Βόβορα να περιμένει την άφιξη των Τζάκσον και Όγκαστ.

Οι Πράσινοι λοιπόν θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν πολλά φιλικά σε όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας, με κάποια απο αυτά να είναι και τηλεοπτικά.

Η NOVA από την Παρασκευή έκανε αναφορές για το που θα δουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού την ομάδα τους στις 12 Σεπτεμβρίου αναφερόμενη στο τουρνουά της Ευρωλίγκας που θα λάβει χώρα στο Κάουνας στις 12-13  του μηνός

Την επομένη το συνδρομητικό κανάλι ανέφερε πως πήρε τα δικαιώματα του τουρνουά του Κάουνας και έτσι ο κόσμος της ομάδας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τα ματς που θα παίξουν οι Πράσινοι αλλά και οι Ζαλγκίρις, Αρμάνι και Αναντολού Εφές.

Το συνδρομητικό ανέφερε για το τουρνουά, «οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά όλους τους αγώνες και να προετοιμαστούν και οι ίδιοι εν όψει της επίσημης έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Euroleague».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ