Δεν θα παίξει η Εφές στο τουρνουά του Κάουνας, στη θέση της η Άλμπα

Δεν θα παίξει η Εφές στο τουρνουά του Κάουνας, στη θέση της η Άλμπα

Η ομάδα από την Τουρκία αδυνατεί να ταξιδέψει στην Λιθουανία αφού δεν γίνεται λόγω της πανδημίας να χορηγηθεί η σχετική VISA στα μέλη της.

Ζούμε στην εποχή του κορωνοϊού και κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Το πρόβλημα της Εφές με την συμμετοχή της στο τουρνουά του Κάουνας, στο οποίο λαμβάνει μέρος και ο Παναθηναϊκός, είναι κάτι που πρέπει να ανησυχήσει από μόνο του καθώς τίθεται θέμα με τα ταξίδια που έρχονται από την Τουρκία.

Ας μην προτρέχουμε όμως και να πάμε τα πράγματα από την αρχή. Η Αναντόλου Εφές δεν θα βρεθεί στο Κάουνας για το τουρνουά το οποίο διοργανώνει η Ζαλγκίρις υπό την αιγίδα της Ευρωλίγκας, παρουσία του Παναθηναϊκού και της Αρμάνι. Θα δώσει την θέση της στην Άλμπα Βερολίνου και αν δεν υπάρξει κάποιο άλλο απρόοπτο αυτή θα είναι η τετράδα των ομάδων στην Λιθουανία.

Γιατί δεν θα βρεθεί στο Κάουνας η ομάδας του Αταμάν; Οι περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν δέχονται πτήσεις από την Τουρκία, κάτι που ισχύει και στην Λιθουανία.  Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να  χορηγηθεί στην Εφές  η σχετική VISA στα μέλη της για να μπορέσει να παραβρεθεί στην χώρα.

Παρότι λοιπόν η Εφές θέλει να ταξιδέψει στο Κάουνας, δεν μπορεί! Τι θα γινόταν εάν ήταν επίσημοι οι αγώνες; Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα, με τους περιορισμούς ανά χώρα να είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για τις διοργανώσεις κάθε αθλήματος την αγωνιστική περίοδο που ακολουθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ