Βατούτιν : «Ο Ιτούδης σκέφτεται συνέχεια το μπάσκετ»

Βατούτιν : «Ο Ιτούδης σκέφτεται συνέχεια το μπάσκετ»

Στο γεγονός πως ο Δημήτρης Ιτούδης είναι... εθισμένος με το μπάσκετ στάθηκε ο «ισχυρός άντρας» της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Αντρέι Βατούτιν.

Το εγκώμιο του Δημήτρη Ιτούδη έπλεξε ο Αντρέι Βατούτιν.

Ο μεγαλομέτοχος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με δηλώσεις του στάθηκε στην αγάπη που έχει ο προπονητής της ρωσικής ομάδας για το μπάσκετ, ενώ υποστήριξε πως είναι ένας κόουτς που έχει καλή… σύνδεση με τους παίκτες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχω πει πολλές φορές πως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή μας. Ο Δημήτρης υποσχέθηκε πως θα είμαστε περήφανοι για την ΤΣΣΚΑ και τήρησε το λόγο του. Τον εκτιμώ γιατί πέρα από πολύ καλός προπονητής είναι ειλικρινής και ευθύς τύπος. Δεν θα μιλήσει πίσω από την πλάτη σου και θα σου ευθέως τι τον απασχολεί. Ο Δημήτρης ζει για τα συμφέροντα της ΤΣΣΚΑ και σκέφτεται διαρκώς το μπάσκετ, κάτι που βοηθά όλους εμάς να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Είναι σκληρός προπονητής, αλλά ταυτόχρονα επικοινωνεί καλά με τους παίκτες. Είναι σημαντικό να έχεις τη σωστή σχέση μαζί τους, να είσαι ξεκάθαρος μαζί τους. Πιστεύω πως αυτή είναι η καλύτερη προσέγγιση απέναντι σε αυτή τη γενιά των παικτών»

Η επόμενη χρονιά θα είναι και η 7η στη Μόσχα για τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Ευρωλίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ