Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα και ο Πιέρ Τζάκσον

Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα και ο Πιέρ Τζάκσον

Ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε στην χώρα μας για λογαριασμό των Πρασίνων και δήλωσε έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Ένας ακόμα για τον Παναθηναϊκό στην χώρα μας, καθώς ο Πιέρ Τζάκσον από το απόγευμα της Τετάρτης βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Τριφυλλιού. Μετά από ένα κουραστικό ταξίδι από τις ΗΠΑ, ο Αμερικανό πλέι μέικερ τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις πως: «Νιώθω καλά. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και θα αρχίσω την πορεία με την νέα μου ομάδα» και συνέχισε λέγοντας: «Είναι η πρώτη φορά που επιστρέφω στην Ευρώπη ύστερα από μερικά χρόνια. Νιώθω χαρούμενος που θα αγωνιστώ ξανά σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θέλω να συνηθίσω τους οπαδούς μας, που είναι παθιασμένοι. Ανυπομονώ να παίξω εδώ».

Αναφορικά με την πρώτη του εμπειρία ως αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό δήλωσε: «Έχω παίξει στην Αθήνα ένα από τα πρώτα μου παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε. Ο Ομπράντοβιτς ένιωθε πραγματικό πάθος, που θα επέστρεφε εδώ. Το γήπεδο ήταν γεμάτο κόσμο. Ξέρω πως το κοινό έχει συνηθίσει τις νίκες και θα προσπαθήσω να τις φέρω» ενώ με τους ποιους μίλησε για να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με τους Πράσινους είπε: «Γνωρίζω καλά τον Μάικ Τζέιμς και τον ΝτεΣόν Τόμας. Μου είπαν μόνο καλά λόγια», ήταν τα λόγια του.

Τέλος, απευθυνόμενος στο κοινό του Παναθηναϊκού υποστήριξε: «Θέλω να τους πω πως είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους. Προχωράμε ενωμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ