ΤΣΣΚΑ Μόσχας : Νικηφόρο ντεμπούτο με 20άρα από τον Μιλουτίνοφ (pics)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας : Νικηφόρο ντεμπούτο με 20άρα από τον Μιλουτίνοφ (pics)

Ο Σέρβος σέντερ έκανε την ανεπίσημη πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα των Ρώσων και ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του στη φιλική νίκη επί της Ρούνα με 102-67.

Εντάξει το πρώτο φιλικό προετοιμασίας για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν ένα ματς που ο αντίπαλος ήταν άσημος και χαμηλής δυναμικής, οπότε το 102-67 επί της Ρούνα δεν είναι και ένα αποτέλεσμα που χρειάζεται και τεράστια ανάλυση.

Από την άλλη οι Μοσχοβίτες για πρώτη φορά είδαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματά  τους να αγωνίζεται, με τους Νίκολα Μιλοτίνοφ και Τορνίκε Σενγκέλια να είναι εξαιρετικοί.

Ειδικά ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, στα λίγα λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ, φρόντισε να φορτώσει τα αντίπαλα καλάθια με 20 πόντους (όλους στα τρία πρώτα δεκάλεπτα) ενώ μάζεψε τέσσερα ριμπάουντ και είχε και 3 μπλογκ. Καλός ήταν όπως πάντα ο Μάικ Τζέιμς με 17 πόντους, με τον Τόκο στο επίσης δικό του πρώτο ματς με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ να σταματάει στους 14 πόντους.

Ευχάριστη είδηση ήταν και η επιστροφή του Γουίλ Κλάιμπερν στα παρκέ, έναν σχεδόν χρόνο μετά από τον σοβαρό τραυματισμό και το χειρουργείο που είχε κάνει στο γόνατο.

Επόμενος αντίπαλος της ΤΣΣΚΑ, η MBA Moscow στις 29/8, ενώ στις 2/9 θα δοθεί το πρώτο «σοβαρό» τεστ με αντίπαλο τη Χίμκι.

Τα δεκάλεπτα: 30-14, 55-35, 86-56, 102-67

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ