Κοκόσκοφ : «Με ήθελε ο Ζοτς στη Φενέρ, του είπα ότι θα γίνει πρωταθλητής και χωρίς εμένα»

Κοκόσκοφ : «Με ήθελε ο Ζοτς στη Φενέρ, του είπα ότι θα γίνει πρωταθλητής και χωρίς εμένα»

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, καθώς δήλωσε πως του ζήτησε ο Ζοτς να πάει στη Φενέρ ως βοηθός.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ στο επίσημο κανάλι της Φενέρμπαχτσε.

Ο νέος προπονητής της τουρκικής ομάδες αποκάλυψε πως ο Ομπράντοβιτς του είχε ζητήσει να είναι στο τεχνικό επιτελείο την περίοδο που ήταν ο Σέρβος στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Φενέρ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην στενή φιλία που διατηρεί με τον τέως κόουτς του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Ζοτς: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ένας άνθρωπος, τον οποίο σέβομαι, αγαπώ και τον βλέπω. Είναι ταυτόχρονα ο μέντοράς μου και πολύ στενός φίλος μου. Όταν ήρθε στη Φενέρμπαχτσε, μιλήσαμε για το ενδεχόμενο να γίνω ο βοηθός, αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για εμένα, καθώς είχα συμβόλαιο με τους Σανς. Του είπα »Θα πας και θα γίνει πρωταθλητής Ευρώπης χωρίς εμένα», πήγε και το έκανε»

Για το ρόστερ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που δουλεύω με τους τρέχοντες παίκτες και τους νεαποκτηθέντες. Έχουμε ένα γκρουπ παικτών, οι οποίοι είναι υγιείς και πεινασμένοι για διακρίσεις. Είναι 12 παίκτες και όλοι ταιριάζουν πολύ καλά. Είναι πεινασμένοι να αγωνιστούν. Θα σεβόμαστε όλους τους ανταγωνιστές μας και θα κάνουμε το καλύτερο για να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε ματς»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ