Αναβρασμός των φίλων του Παναθηναϊκού για τον Καλάθη (pics)

Αναβρασμός των φίλων του Παναθηναϊκού για τον Καλάθη (pics)

Δεν άρεσαν και τόσο στον κόσμο του Τριφυλλιού οι δηλώσεις του Νικ Καλάθη για την πρόταση του Ολυμπιακού και για το γεγονός πως την σκέφτηκε σοβαρά.

Θα περίμενε κανείς να εξελιχθεί σε σίριαλ η υπόθεσή του, όμως από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός άλλαζε πολιτική, ήταν λογικό ο Νικ Καλάθης να αποτελέσει παρελθόν από τους Πράσινους.

Ο ομογενής γκαρντ είναι ένας εκ των κορυφαίων (για πολλούς ο κορυφαίος) πλέι μέικερ της Ευρωλίγκας και ήταν δεδομένο να υπάρχουν μνηστήρες που έριζαν για την υπογραφή του μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

Ένας από τους ενδιαφερόμενους ήταν και ο Ολυμπιακούς, με τους Ερυθρόλευκους μάλιστα να πιέζουν την πλευρά του για να πραγματοποιηθεί η τεράστια μεταγραφή στον αιώνιο αντίπαλο.

Είδηση που ακουγόταν διαρκώς, γράφτηκε και από to10.gr, όμως αρκετοί «κύκλοι» αποφάσισαν να την υποβαθμίσουν για τους δικούς τους λόγους.

Κάτι που δεν έγινε όμως από τον ίδιο τον παίκτης. Ο Νικ Καλάθης, όντας πλέον μακριά από την χώρα μας και στη φιλοσοφία της Μπαρτσελόνα, μίλησε στην Mundo Deportivo και ουσιαστικά αποκάλυψε ότι σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να πει «ναι» στην πρόταση του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Πειραιά να είναι μία από τις επιλογές του.

Δήλωσε που δεν άρεσε και τόσο στους φίλους των Πρασίνων, δημιουργώντας έναν αναβρασμό στα social media και δη στο χώρο του twitter.

Διαβάστε μερικά από τα tweet αναφορικά με τον Καλάθη και τις δηλώσεις του για τον Ολυμπιακό

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ