Σέρχιο Ροντρίγκεθ : «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στην Αρμάνι»

Σέρχιο Ροντρίγκεθ : «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στην Αρμάνι»

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μίλησε για την Αρμάνι Μιλάνο και τους στόχους της τη φετινή σεζόν, υπογραμμίζοντας πως θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στον ιταλικό σύλλογο.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ παραδέχθηκε στη «Gazzetta dello Sport» πως δεν σκέφτεται να φύγει από την Αρμάνι Μιλάνο, στην οποία θέλει να κλείσει την καριέρα του.

Ο Ισπανός γκαρντ της ιταλικής ομάδας ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για τον ίδιο και τόνισε ότι στόχος είναι το τρεμπλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στην Αρμάνι Μιλάνο. Ειλικρινά, δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο μέρος για να γίνει αυτό. Είμαι χαρούμενος, όπως κι η οικογένειά μου. Χτίζουμε μια καλή ομάδα με τον σωστό τρόπο. Δεν βλέπω άλλο μέρος για μένα», ανέφερε αρχικά ο Τσάτσο για να προσθέσει εν συνεχεία πως «όσον αφορά στους στόχους μας, ξέρουμε πολύ καλά ότι είμαστε υποχρεωμένοι να κατακτήσουμε τον τίτλο στην Ιταλία. Η EuroLeague είναι ελκυστική και μπορεί να μας δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Είναι όμως ζωτικής σημασίας να κάνουμε κάτι σπουδαίο στην Ιταλία. Θέλουμε το τρεμπλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ