Μίροτιτς : «Είναι παικταράς ο Καλάθης» (vid)

Μίροτιτς : «Είναι παικταράς ο Καλάθης» (vid)

O σταρ της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στο νέο του συμπαίκτη στους μπλαουγκράνα, τον οποίο και αποθέωσε μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

Στην κάμερα της Μπαρτσελόνα μίλησε ο Νίκολα Μίροτιτς, με τον σταρ της Μπάρτσα να αναφέρεται στον Νικ Καλάθη αλλά και τον Σαρούνας Γιασκεβίτσιους, υποστηρίζοντας πως ο Έλληνας γκαρντ είναι εξαιρετικός παίκτης και έλειπε καιρό από των Καταλανών.

Ο Νίκολα Μίροτιτς δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Εκείνη την στιγμή ένιωσα ότι απογοητεύσαμε τους φιλάθλους μας, αφού δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στη Βαλένθια. Και ακόμη το σκέφτομαι αυτό. Ήταν δύσκολο τελικό στάδιο της σεζόν γενικά, μετά την καραντίνα και το κλείσιμο στην πόλη για τρεις εβδομάδες», δήλωσε αρχικά ο Νίκολα Μίροτιτς στην κάμερα της Μπαρτσελόνα, αναφορικά με την απώλεια του τίτλου την περσινή σεζόν.

Για τον Σάρας: «Με εξέπληξε η μεγάλη γνώση που έχει για το μπάσκετ. Του αρέσουν οι λεπτομέρειες, του αρέσει να τα κάνει όλα στην εντέλεια, είναι απαιτητικός προπονητής και επίσης πιστεύω ότι η ομάδα χρειαζόταν έναν τέτοιο προπονητή. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Μπορεί να έχουμε συνεργαστεί για σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά όλα πηγαίνουν καλά και θέλει ο ένας να βοηθά τον άλλον».

Για την απόκτηση του Νικ Καλάθη: «Διατηρήσαμε ένα πολύ καλό κορμό από την περσινή ομάδα και αποκτήσαμε τον Νικ Καλάθη, με τον οποίο είμαι εντυπωσιασμένος! Είναι παικταράς! Χρειαζόμασταν έναν παίκτη σαν εκείνον. Επίσης, έχουμε νέον προπονητή και νέους βοηθούς. Υπάρχει ένα ελαφρώς διαφορετικό περιβάλλον, αλλά με περισσότερο ενθουσιασμό. Ελπίζω να βρούμε αυτό που μας έλειπε την περσινή σεζόν και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Μίροτιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ