Στις κορυφαίες μεταγραφές στην Ισπανία οι Καλάθης και Φράνκαμπ

Στις κορυφαίες μεταγραφές στην Ισπανία οι Καλάθης και Φράνκαμπ

Στο τοπ-5 των μεταγραφών που πραγματοποιήθηκαν στην Ισπανία μπήκαν οι Νικ Καλάθης και Κόνερ Φράνκαμπ σύμφωνα με ισπανικό περιοδικό.

Την διαφορά κάνουν μέχρι στιγμής οι Νικ Καλάθης και Κόνερ Φράνκαμπ στην Ισπανία.

Ο τέως αρχηγός του Παναθηναϊκού και ο πρώην γκαρντ του Ρεθύμνου μετακόμισαν σε Μπαρτσελόνα και Μούρθια αντίστοιχα και όπως φαίνεται είναι έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν και στην ACB καθώς η ποιότητα τους είναι δεδομένη. Το ισπανικό περιοδικό Gigantes del Basket τους έβαλε στις πέντε κορυφαίες μεταγραφές του ισπανικού πρωταθλήματος και… δικαιολογημένα.

«Ο Έλληνας γκαρντ ανεβάζει το επίπεδο στη θέση του πλέι μέικερ με την ποιότητα του. Ο Νικ Καλάθης ξεχώρισε υπό τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, σκοράροντας 15 πόντους στο πρώτο φιλικό της σεζόν με την Ανδόρα. Απέναντι στη Μούρθια σημείωσε 17 πόντους ενώ κόντρα στην Μπανταλόνα έμεινε στους 7 πόντους, αποτελώντας τον ηγέτη των μπλαουγκράνα στην preseason», γράφουν χαρακτηριστικά για τον Έλληνα πλέι μέικερ.

Ενώ για τον Φράνκαμπ υπογραμμίζουν πως: «Τα νούμερα του στην Ελλάδα μιλούν από μόνα τους. Ήδη φτιάχνει τη φήμη του στην πρώτη σεζόν του στη Μούρθια. Ο Φράνκαμπ πέτυχε 16 πόντους απέναντι στη Μανρέσα και 23 κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Παρά τις επιδόσεις του, η Μούρθια δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στα 2 ματς».

Την πεντάδα συμπληρώνουν οι: Φράνσις Αλόνσο (Μάλαγα), Τάιρον Πέρεθ (Ανδόρα) και Αλέκσα Αβράμοβιτς (Εστουδιάντες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ