Ευρωλίγκα : Συνεχή τεστ για όλους

Ευρωλίγκα : Συνεχή τεστ για όλους

Με εντατικούς ρυθμούς γίνονται οι ετοιμασίες για την έναρξη της Ευρωλίγκας, την 1η του Οκτώβρη, με τη διοργανώτρια αρχή να ετοιμάζει συνεχή τεστ για όλα τα μέλη των ομάδων.

Αντίστροφα μετράνε οι ομάδες της Ευρωλίγκα για την έναρξη της νέας σεζόν. Μετά την οριστική διακοπή και το άδοξο τέλος της περασμένης σεζόν, οι σύλλογοι είναι έτοιμοι να πατήσουν ξανά τα παρκέ, έπειτα από επτά μήνες.

Η ισραηλινή ιστοσελίδα Walla έβγαλε στο φως της δημοσιότητας το υγειονομικό πρωτόκολλο που ετοιμάζεται να εφαρμόσει η διοργανώτρια αρχή, στην προσπάθεια της καταπολέμησης του κορωνοϊού. Όπως αναφέρει το άρθρο, όλα τα μέλη των ομάδων θα υποβάλλονται σε τουλάχιστον ένα τεστ κορωνοϊού την εβδομάδα, ενώ τα μέλη των ομάδων που βρίσκονται σε χώρες υψηλότερου κινδύνου, θα περνάνε από δύο τεστ.

Εάν κάποιο από τα μέλη διαγνωστεί θετικό, τότε θα πραγματοποιεί ένα τεστ την επόμενη ημέρα και ένα μετά από τρεις μέρες.  Σε περίπτωση που βγουν και τα δύο αρνητικά, τότε θα μπαίνει σε καραντίνα δύο εβδομάδων, επιστρέφοντας στη δουλειά του μετά από αυτό το διάστημα. Επίσης, το όνομα του κρούσματος δεν θα γίνεται γνωστό, παρά μόνο εάν το επιθυμεί ο ίδιος.

Για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, καθοριστικό ρόλο θα παίξει η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται κάθε χώρα. Εάν είναι εφικτή η παρουσία φιλάθλων, τότε ο αριθμός θα είναι συγκεκριμένος, ενώ τα εισιτήρια θα εκδίδονται μόνο σε ηλεκτρονική έκδοση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ