Παναθηναϊκός : Αναχώρησε για Ιωάννινα, αναβολή στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Παναθηναϊκός : Αναχώρησε για Ιωάννινα, αναβολή στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Για την πραγματοποίηση δύο φιλικών προετοιμασίας αναχώρησε για τα Ιωάννινα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ενημέρωσε πως λόγω πανδημίας του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» δεν θα πραγματοποιηθεί.

Έτοιμος για τα επόμενα φιλικά ο Παναθηναϊκός.

Μετά από το ματς στο οποίο και δεν κρατήθηκε σκορ κόντρα στην ΑΕΚ, οι πράσινοι αναχωρούν για τα Ιωάννινα με σκοπό να δώσουν παιχνίδια με Ηρακλή (4/9) και με ΠΑΟΚ (5/9), όπως ενημέρωση η ΚΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Αμέσως μετά, συνεχίζουν το ταξίδι τους που φτάνει μέχρι το Κάουνας (11/9) για να αντιμετωπίσουν την Ζαλγκίρις (12/9 19:00) και την επόμενη μέρα μία εκ των Αρμάνι Μιλάνο η Άλμπα Βερολίνου στο τουρνουά που διοργανώνει η Ευρωλίγκα.

Στη συνέχεια, το «τριφύλλι» θα μεταβεί στο Βίλνιους προκειμένου στις 15 Σεπτέμβρη να αντιμετωπίσει την Βίλνιους Ρίτας, ενώ το διήμερο 17 και 18/9 εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι πράσινοι θα μεταβούν στη Μόοσχα για το γνωστό Gomelsky Cup. Την Πέμπτη 17/9 θα αντιμετωπίσει την Λοκομοτίβ Κουμπάν στον πρώτο ημιτελικό και την Παρασκευή 18/9 θα κοντραριστεί με μία εκ των ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή Ερυθρού Αστέρα.

Ενώ, όπως έγινε γνωστό λόγω πανδημίας το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» παίρνει αναβολή για το 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ