Βόβορας : «Θα βοηθήσουν αυτά τα παιχνίδια για να βρούμε την ταυτότητά μας»

Βόβορας : «Θα βοηθήσουν αυτά τα παιχνίδια για να βρούμε την ταυτότητά μας»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για τις φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει η ομάδα του στα Ιωάννινα τις προσεχείς ημέρες.

Στα Ιωάννινα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή σε φιλικές αναμετρήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στην πόλη της Ηπείρου.

Ο προπονητής των Πρασίνων, Γιώργος Βόβορας, στάθηκε στην υποδοχή των ανθρώπων της πόλης, αλλά και στην μέχρι στιγμής εξέλιξης του Τριφυλλιού μέσω των προπονήσεων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς του Παναθηναϊκού σε Μέσα των Ιωαννίνων:

Για την επιλογή του Παναθηναϊκού να πάει στα Γιάννενα: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους για την άψογη φιλοξενία που μας παρέχουν. Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια κάνει προετοιμασία στην περιφέρεια και βλέπει την αγάπη των φιλάθλων του. Υπήρχαν άνθρωποι έξω από το γήπεδο που μας περίμεναν. Καταλαβαίνουμε το μέγεθος του Παναθηναϊκού και θέλουμε να χτίσουμε αυτό που περιμένει ο κόσμος».

Για την προετοιμασία της ομάδας του: «Τις τελευταίες μέρες είναι όλη η ομάδα μαζί, ήρθε και ο Ζακ. Ενσωματώθηκε στην ομάδα και δουλεύουμε. Το πιο ευχάριστο είναι πως υπάρχει ένα ζεστό κλίμα, με εξαιρετικά παιδιά. Θέλουμε να βρούμε ταυτότητα. Αυτά τα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ