Παπαπέτρου : «Ο κόσμος λείπει πάρα πολύ»

Παπαπέτρου : «Ο κόσμος λείπει πάρα πολύ»

Ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε στην απουσία του κόσμου από τα γήπεδα αλλά και για την εξέλιξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός είναι στα Ιωάννινα όπου θα δώσει δύο φιλικά προετοιμασίας με ΠΑΟΚ και Ηρακλή.
Στο πλαίσιο της άφιξής του στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στα μέσα της πόλης και αναφέρθηκε στον κορωνοϊό αλλά και τις περίεργες συνθήκες της φετινής προετοιμασίας.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τόνισε: «Είναι περίεργες οι συνθήκες. Είναι περίεργο για όλους μας. Παρ’ όλα αυτά θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που αγαπάμε να κάνουμε. Να προετοιμαστούμε, να βελτιωθούμε ενόψει της σεζόν. Δυστυχώς, είναι μία περίεργη εποχή. Όμως, από τη στιγμή που μπορούμε να παίξουμε και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ και θα παίξουμε φιλικά», για να συμπληρώσει για την απουσία του κοινού από τις εξέδρες: «Ο κόσμος λείπει πάρα πολύ. Ο κόσμος είναι κομβικός για το μπάσκετ και για όλα τα αθλήματα, πολύ σημαντικός.

Δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να τον έχουμε μαζί μας μέχρι να βγει το εμβόλιο. Από εκεί και πέρα, θα συνεχίσουμε να παίζουμε. Ελπίζω όταν ανοίξουμε πάλι τα γήπεδα να έχουμε τον κόσμο μαζί μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ