Διαμαντίδης : «Ευχή όλων να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα»

Διαμαντίδης : «Ευχή όλων να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για την ανάγκη να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, τονίζοντας βέβαια ότι προέχει η υγεία όλων.

Στα Ιωάννινα είναι ο Παναθηναϊκός από το μεσημέρι της Πέμπτης, με τους Πράσινους να συνεχίζουν την προετοιμασία τους στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι μαζί με την αποστολή και μιλώντας σε Μέσα της πόλης τόνισε ότι η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα είναι αναγκαία όμως αυτό που προέχει είναι η υγεία όλων.

Αναλυτικά:

Για την παρουσία του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην πόλη των Ιωαννίνων. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς για τη φιλοξενία. Όπως είπαμε, έχουμε δύο φιλικά. Η ομάδα έχει αρχίσει την προετοιμασία της και επιλέχθηκε να δώσει κάποια φιλικά εδώ».

Για τις συνθήκες της προετοιμασίας εν μέσω πανδημίας: «Φυσικά είναι δύσκολα. Αλλά, θα πρέπει να προσέξουμε. Είναι παγκόσμιο αυτό που αντιμετωπίζουμε. Προσπαθούμε να τηρήσουμε όλα τα μέτρα για την ασφάλεια όλων».

Για την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες: «Δεν μπορώ να σας το απαντήσω αυτό. Ευχή μας είναι να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Οι ειδικοί γνωρίζουν. Προέχει η υγεία. Πρέπει να διασφαλιστεί η υγεία όλων, των αθλητών και των ανθρώπων γύρω από τις ομάδες, για να μπορέσουμε να δούμε κάποια στιγμή και πάλι κόσμο στα γήπεδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ