Ευρωλίγκα : Focus στον Παναθηναϊκό αλλά και στον Σαντ Ρος

Ευρωλίγκα : Focus στον Παναθηναϊκό αλλά και στον Σαντ Ρος

Η διοργανώτρια αρχή προχώρησε σε αφιέρωμα για τους Πράσινους και την εποχή του Κουβανού φόργουορντ, που χαρακτήρισε ως των κορυφαίων αμυντικών της Ευρωλίγκας.

H Ευρωλίγκα ανέλυσε το προφίλ του Παναθηναϊκού της νέας σεζόν. Το πλάνο του Γιώργου Βόβορα και το πόσο στηρίζει τον Χάουαρντ Σαντ Ρος, για τον οποίο τόνισε ότι είναι ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών της διοργάνωσης.

Η διοργανώτριας αρχή στάθηκε στον Κουβανό, υποστηρίζοντας ότι είναι ένας αθλητής που θα προσφέρει πολλά στους Πράσινους, ενώ ταυτόχρονα στο αφιέρωμα υπήρχε αναφορά και στους νεοφερμένους Πιερ Τζάκσον, Νεμάνια Νέντοβιτς και Μάρκους Φόστερ.

Συγκεκριμένα στην Ευρωλίγκα αναγραφόταν ότι: «Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα αγαπήσουν γρήγορα τον Σαντ Ρος και την ανιδιοτέλειά του. Ο 29χρονος έχει αποδείξει πως είναι νικητής, έχοντας πάρει το Eurocup 2018 με την Νταρουσάφακα, ως ο πρώτος «κλέφτης» της διοργάνωσης. Επίσης, έχει πανηγυρίσει το Διηπειρωτικό με την ΑΕΚ το 2019 και οδήγησε την Νίμπουρκ στο πρωτάθλημα Τσεχία το 2016 και το 2017. Ο πρώτος Κουβανός που αγωνίστηκε στην Euroleague αυτό τον αιώνα παίζει άμυνα κορυφαίου επιπέδου. Τα 2,53 κλεψίματα ανά 40′ θα τον τοποθετούσαν στην 3η θέση της λίστας, αν είχε αγωνιστεί σε αρκετά παιχνίδια, ώστε να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Ακόμα, ο Σαντ Ρος είναι ένας σπουδαίος δεύτερος πλέι μέικερ με μεγάλο μέγεθος (2,01μ.), που δεν κάνει λάθη. Με την ΤΣΣΚΑ σε 10 παιχνίδια στην Euroleague είχε μόλις 7λ. σε 189’».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ