Πιέρ : «Όταν έμαθα για τη Φενέρ ρώτησα που υπογράφω»

Πιέρ : «Όταν έμαθα για τη Φενέρ ρώτησα που υπογράφω»

Ο Αμερικανός φόργουορντ, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας του, τόνισε ότι ενθουσιάστηκε στο άκουσμα της πρότασης της ομάδας της Τουρκίας.

Από την Ντιναμό Σάσαρι στην Φενέρμπαχτσε. Δεν μπορούσε λοιπόν να αρνηθεί αυτήν την μεταγραφή ο Νταϊσόν Πιέρ. Ο Αμερικανός φόργουορντ, μιλώντας για την ομάδα του Κοκόσκοφ και την πρότασή της, τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή το να δεχτεί την πρόταση της Φενέρ.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας είπε:

– Για την Φενέρμπαχτσε και τις διαπραγματεύσεις: «Ξύπνησα ένα πρωί και υπήρχε ένα μήνυμα στο κινητό μου από τον μάνατζερ μου. Όταν είδα το όνομα της Φενέρμπαχτσε έλαμψαν τα μάτια μου και ρώτησα αμέσως που υπογράφω χωρίς να ξέρω του όρους.

Μίλησα με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ και είχαμε μία καλή κουβέντα πιο πολύ για να γνωριστούμε μεταξύ μας. Το κίνητρο που μας δίνει μαζί με το τιμ του είναι εξαιρετικό, όπως και το επίπεδο επαγγελματισμού της ομάδας».

– Για την Ευρωλίγκα: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στην Euroleague. Έχω αντιμετωπίσει πολλές ομάδες που συμμετέχουν σε αυτήν, αλλά σίγουρα έχω πολλά να μάθω ακόμα από τους έμπειρους του ρόστερ μας. Είμαι σίγουρος ότι θα εμφανιστούμε ακόμα πιο δυνατοί σε σχέση με τα φιλικά και επικεντρώνομαι στο πως γίνει καλύτερη η ομάδα μου. Το πιο σημαντικό είναι να ανταποκριθώ σε αυτά που ζητάει η ομάδα, να δώσω ενέργεια στο post και να ευστοχήσω σε όσο πιο πολλά τρίποντα γίνεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ