Η Αρμάνι έδειξε τα «δόντια» της στην Άλμπα (79-57)

Η Αρμάνι έδειξε τα «δόντια» της στην Άλμπα (79-57)

Από το πρώτο κιόλας επίσημο φιλικό για την Ευρωλίγκα, η Αρμάνι Μιλάνο νίκησε σαν «σίφουνας» την Άλμπα Βερολίνου με 79-57.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Αρμάνι Μιλάνο.

Οι Ιταλοί έδειξαν με το «καλημέρα» στο φιλικό τουρνουά που έχει διοργανώσει η Ευρωλίγκα στο Κάουνας πως θα είναι από τις πιο σοβαρές ομάδες της σεζόν. Με κορυφαίους τους Ροντρίγκεθ, Λεντέι, αλλά και Κάιλ Χάινς που σημείωσαν από 14, 13 και 12 πόντους αντίστοιχα, το σύνολο του Έτορε Μεσίνα δεν είχε θέμα να κερδίσει την Άλμπα με διαφορά 22 πόντων για το τελικό 79-57.

Από την άλλη, οι Γερμανοί έδειξαν πως παρόλο που ενισχύθηκαν αρκετά στη θέση «1» με τους Τζέισον Γκρέιντερ και Μάοντο Λο έχουν σοβαρό θέμα στη κυκλοφορία της μπάλας, καθώς υπέπεσαν σε 32 (!) λάθη συνολικά στην αναμέτρηση. Ο παίκτης που έκανε τη διαφορά ήταν ο Πέιτον Σίβα που σημείωσε 14 πόντους στο αντίπαλο «διχτάκι», ενώ μοίρασε και 7 ασίστ.

Όπως φάνηκε, η Αρμάνι είναι μια ομάδα που βρίσκει συνεχώς λύσεις καθώς πλέον διαθέτει πληρότητα επιθετικογενών παικτών βλ. Πάντερ, Ντιλέινι, ενώ είναι φανερό πως η άμυνα της κινείται σε εξαιρετικά επίπεδα.

Τα δεκάλεπτα: 16-15, 28-38, 42-53, 57-79.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ