Ντατόμε : «Στόχος μας είναι να μεγαλώσει η Αρμάνι στην Ευρώπη»

Ντατόμε : «Στόχος μας είναι να μεγαλώσει η Αρμάνι στην Ευρώπη»

Ο Λουίτζι Ντατόμε αναφέρθηκε στην μεταγραφή στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά και στην αγάπη που εισέπραξε από την Φενερμπαχτσέ.

Ο Λουίτζι Ντατόμε ήταν μία από τις μεγάλες κινήσεις της Αρμάνι Μιλάνο για την ενίσχυση του ρόστερ της. Ο ιταλικός σύλλογος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο διεθνής μπασκετμπολίστας μένει ελεύθερος από την Φενερμπαχτσέ και προχώρησε αμέσως στην μεταγραφή του. Ο ίδιος αναφέρθηκε σε αυτή την νέα σελίδα της καριέρας του.

Αναλυτικά είπε: «Έχω υπάρξει αρκετά τυχερός στην καριέρα μου και έχω κερδίσει πολλούς σημαντικούς τίτλους, αλλά μου έχει λείψει να το κάνω αυτό στην Ιταλία ως πραγματικός παίκτης. Στο παλμαρέ μου υπάρχει κάτι από την εποχή που ήμουνα στην Σιένα, αλλά δεν ήμουν σημαντικός παίκτης.

Θα ήθελα να είμαι σημαντικός στα τρόπαια της Μιλάνο. Ο στόχος, όπως έχουμε πει, είναι να μεγαλώσουμε στην Ευρώπη, αλλά το να κερδίζω στην Ιταλία ως χρήσιμος παίκτης είναι κάτι που μου έχει λείψει και θα ήθελα να το προσθέσω στην καριέρα μου».

Στη συνέχεια μίλησε για την Φενέρ λέγοντας: «Μεγάλο μέρος της αγάπης που έλαβα εκείνα τα χρόνια ήταν συνέπεια των επιτυχιών που είχαμε, αλλά και αυτού που είχαμε δείξει στο γήπεδο. Νομίζω ότι ήταν μια ομάδα που έκανε τους φιλάθλους της περήφανους για τη νοοτροπία μας. Ήμασταν πολύ προσηλωμένοι στην Φενέρμπαχτσε, την Κωνσταντινούπολη, την Τουρκία, τόσο που πολλοί σταμάτησαν, γέννησαν τα παιδιά τους εκεί. Δεν ήταν εύκολο να μπεις στις καρδιές των οπαδών.

Ξέρω ότι ήταν λίγο επιφυλακτικοί στην αρχή γιατί ήρθα να αντικαταστήσω τον Μπιέλιτσα που ήταν MVP της Euroleague, παρόλο που έπαιζα περισσότερα ως «3» παρά «4». Με την πάροδο του χρόνου, έχω τρελή αγάπη. Ακόμα και σήμερα, οι οπαδοί μου γράφουν, παρόλο που άλλαξα την φανέλα τους. Προφανώς ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου, χαίρομαι που το έζησα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ