Ολυμπιακός : Ρίχνει τα… δίχτυα του στον Αρφαρά (vid)

Ολυμπιακός : Ρίχνει τα… δίχτυα του στον Αρφαρά (vid)

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να επενδύσουν στον νεαρό Ροδίτη, ο οποίος ήταν ένα βήμα πριν την Ισπανία και την Γκραν Κανάρια, όμως είναι πολύ κοντά να γίνει παίκτης των Πειραιωτών.

Στον Ολυμπιακό είναι γνωστό από την πρώτη στιγμή πως κοιτούν την επόμενη μέρα και την προώθηση ταλέντων από την αναπτυξιακή τους ομάδας, στην πρώτη που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα.

Στον Πειραιά δεν αφήνουν κανένα παιδί που δεν θα το περάσουν από ακτίνες Χ και μία περίπτωση αθλητή που ιντριγκάρει την ομάδα είναι αυτή του Μιχαήλ Άγγελου Αρφαρά.

Ο 16χρονος ύψους 1,96μ φόργουορντ του Κολοσσού Ρόδου, είναι ένα από τα ταλέντα της Ελλάδας που δεν περνάει και απαρατήρητο. Ήταν πολύ κοντά στο να αγωνιστεί στην Γκραν Κανάρια, όπου υπήρχε έντονο ενδιαφέρον, όμως στον Ολυμπιακό έχουν τον έχουν προσεγγίσει και είναι πολύ πιθανόν να μην πραγματοποιήσει το ταξίδι για την Ισπανία.

Ο Αρφαράς εντυπωσίασε με την φανέλα των Ροδιτών στο τελευταίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, αριθμώντας 20.8 πόντους, 12.6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2.4 κλεψίματα και 2.2 κοψίματα μέσο όρο.

Πρόκειται πάντως για ένα ακόμα πρότζεκτ που χρειάζεται δουλειά και αν ο Ολυμπιακός ολοκληρώσει την απόκτησή του, τότε θα αγωνίζεται στην εφηβική ομάδα των Ερυθρόλευκων και θα συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας που παίζει στην Α2 και αν μπορέσει ο Δημήτρης Τσαλδάρης θα τον χρησιμοποιήσει και εκεί.

Εξάλλου από την πρώτη στιγμή στον Ολυμπιακό Β’ κοιτούσαν για μία ακόμα προσθήκη ελπιδοφόρου παίκτη, ο οποίος θα μπορούσε να είναι ο Αρφαράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ