Μπαρτζώκας : «Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό, υπάρχουν πολλά να βελτιώσουμε»

Μπαρτζώκας : «Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό, υπάρχουν πολλά να βελτιώσουμε»

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην κακή εικόνα του Ολυμπιακού, η οποία είναι δικαιολογημένη ως ένα σημείο για την περίοδο που διανύουμε.

Στα λάθη της ομάδας του και την αστοχία της στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος της αναμέτρησης από την Βιλερμπάν. Ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού, μιλώντας στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου υποστήριξε: «Ήταν μεγάλη ευκαιρία για εμάς αν δούμε σε τί κατάσταση είμαστε μετά από μεγάλο διάστημα απραξίας, χτίζοντας ταυτόχρονα μία ομάδα με 9 νέους παίκτες. Ήταν ‘φτωχή’ η απόδοσή μας. Δεν μπορώ να διαχωρίσω την άμυνα από την επίθεση. Είχαμε μόλις 7% από το τρίποντο, 1/14 με αρκετά ελεύθερα σουτ, που όμως χάσαμε. Είχαμε και πολλά λάθη, νομίζω 14-15, αριθμός τεράστιος για το επίπεδο αυτό.

Πρέπει να προστατεύουμε την μπάλα καλύτερα, να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να βρίσκουμε ο ένας τον άλλο, ενώ στην άμυνα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί γιατί στην Ευρωλίγκα το παιχνίδι με σώμα είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να διορθώσουμε, αλλά δεν περίμενα και εγώ κάτι διαφορετικό, πάντα είναι έτσι τα πράγματα. Ήταν δύσκολη η δουλειά, κάθε ομάδα σε αυτό το επίπεδο είναι πολύ καλή. Πρέπει να πάμε προπόνηση με προπόνηση και ματς με ματς για να βελτιωθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ