Νικήτρια του τουρνουά η Βαλένθια, νίκησε και τη Βιλερμπάν (77-66)

Νικήτρια του τουρνουά η Βαλένθια, νίκησε και τη Βιλερμπάν (77-66)

Τη πρώτη θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε η Ευρωλίγκα πήρε η οικοδέσποινα Βαλένθια, καθώς πέρασε και το «εμπόδιο» της Βιλερμπάν.

Πρώτη και… καλύτερη στο τουρνουά της Ευρωλίγκας η Βαλένθια.

Οι «Νυχτερίδες» μετά τη Μπάγερν Μονάχου κέρδισαν και τη Βιλερμπάν στον μεγάλο τελικό και έτσι κατέκτησαν το… φιλικό αυτό τρόπαιο λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, στο γήπεδο τους.

Το σύνολο του Χάουμε Πονσαρνάου ήταν κυρίαρχο στην αναμέτρηση από τα πρώτα κιόλας λεπτά και έδειχνε πως δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα απέναντι στη γαλλική ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν έδειξε το ίδιο «πρόσωπο» που είχε και χθες με τον Ολυμπιακό.

Ο ισπανικός σύλλογος είχε σε τρομερή μέρα τον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, ο οποίος σκόραρε 14 πόντους, αλλά μαζί του εξαιρετική εικόνα είχε και ο Τόμπι με 13 πόντους, αλλά και ο Σάστρε με 11. Από την ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ εκείνοι που ξεχώρισαν ήταν οι Ντιό, Κόουλ και Χάουαρντ που πρόσθεσαν αμφότεροι από 11 πόντους.

Η Βαλένθια με κύριο «όπλο» την καλή της άμυνα πήρε ισχυρό προβάδισμα δέκα πόντων λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, το οποίο και διατήρησε για το τελικό 77-66.

Τα δεκάλεπτα: 15-29, 36-46, 50-60, 66-77

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ