Επιστολή του Ολυμπιακού στην Πολιτεία για την διευκόλυνσή του στα ταξίδια της Ευρωλίγκας

Επιστολή του Ολυμπιακού στην Πολιτεία για την διευκόλυνσή του στα ταξίδια της Ευρωλίγκας

Οι Ερυθρόλευκοι έστειλαν επιστολή στον Λευτέρη Αυγενάκη, την οποία και κοινοποίησε στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκο Χαρδαλιά και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Γιώργο Μαυρωτά, ενημερώνοντάς τον για το Πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφάλειας της Ευρωλίγκας, ενώ ζήτησε από την πολιτεία την διευκόλυνση του αλλά και των ξένων αποστολών για τα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι Ερυθρόλευκοι απέστειλαν επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, την οποία και κοινοποίησε στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκο Χαρδαλιά και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Γιώργο Μαυρωτά, αναφορικά με το Πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφάλειας, ενώ ζήτησαν την συνδρομή της Πολιτείας στην διευκόλυνση των ξένων αποστολών που έρχονται στην χώρα μας. Κάτι που ζητάει ο Ολυμπιακός και για την δική του έξοδο από την χώρα.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έστειλε επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, την οποία και κοινοποίησε στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκο Χαρδαλιά και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Γιώργο Μαυρωτά, με την οποία τους γνωστοποίησε το Πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφάλειας (Health & Safety Protocol) Euroleague αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021 που υιοθετήθηκε από τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου και αφορά στα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται από όλες τις συμμετέχουσες ομάδες στο πλαίσιο διεξαγωγής της διοργάνωσης, καθώς και τους Ειδικούς Κανονισμούς (Special Regulations) που θεσπίστηκαν λόγω της πανδημίας COVID-19.

Στην επιστολή της η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ζήτησε ακόμα τη συνδρομή της Πολιτείας στη διευκόλυνση των ξένων αποστολών που θα ταξιδεύουν στη χώρα μας για τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας, καθώς και τη διευκόλυνση της ομάδας μας στα ταξίδια της στο εξωτερικό για της ανάγκες της Ευρωλίγκας, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών και έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη δημόσια υγεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ