Μίροτιτς : «Ανυπομονώ να συμβούν ωραία πράγματα στην Μπαρτσελόνα»

Μίροτιτς : «Ανυπομονώ να συμβούν ωραία πράγματα στην Μπαρτσελόνα»

Ο Νίκολα Μίροτιτς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά από την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα.

Ο Νίκολα Μίροτιτς θα είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα μέχρι το 2025 και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός αυτό.

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά από την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «μπλαουγκράνα», μίλησε για τους στόχους που έχει με τους Καταλανούς για αυτή τη σεζόν.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος και ευγνώμων στο κλαμπ για αυτή τη νέα ευκαιρία. Είμαι χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου μέχρι το 2025. Ακούγεται υπέροχο. Θα φοράω αυτή τη φανέλα για πολλά χρόνια ακόμα και ελπίζω να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας. Ανυπομονώ να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Το κλαμπ μου δείχνει εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή. Όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι καθόλου εύκολο για κάποιον που έρχεται από τις ΗΠΑ ώστε να προσαρμοστεί. Όμως η Μπαρτσελόνα μου έδωσε τα πάντα. Οι φίλαθλοι μού έχουν συμπεριφερθεί άψογα… Βρίσκομαι εδώ περίπου 1,5 χρόνο. Ανυπομονώ να συμβούν ωραία πράγματα για τους φιλάθλους μας όταν το επιτρέψει η κατάσταση να επιστρέψουν στο Παλάου».

Κατέληξε λέγοντας: «Έχω πολλά όνειρα να πετύχω. Όλοι έχουμε ευθύνες. Θα ξεπληρώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Είμαι πεινασμένος να κερδίσω τίτλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ