Δίχως Γιανκούνας η Ζαλγκίρις κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)

Δίχως Γιανκούνας η Ζαλγκίρις κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)

Με μια σημαντική απουσία θα ταξιδέψει στην Αθήνα η Ζαλγκίρις ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό (25/1, 21:15) για την 20ή αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παούλιους Γιανκούνας θα είναι ο μεγάλος απών για τη Ζαλγκίρις Κάουνας ενόψει του αυριανού (25/1, 21:15) ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 20ή αγωνιστική της Euroleague.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των ανθρώπων της λιθουανικής ομάδας, ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ είναι τραυματίας και δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι με τους πράσινους. Η απουσία του Γιανκούνας σίγουρα θα ευνοήσει τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Λιθουανός άσος αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του με 12,5 πόντους μέσο όρο και συνάμα τον πρώτο στα ριμπάουντ (5,2 μέσο όρο).

Στο πρώτο ματς με το τριφύλλι (80-74), ο Γιανκούνας είχε σημειώσει 17 πόντους. Να αναφέρουμε πως ο παίκτης είχε αγωνιστεί σε εκατό διαδοχικά παιχνίδια, όμως το σερί αυτό θα σταματήσει. Όπως αναφέρει πάντως μέσω Twitter η Ζαλγκίρις, ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός, άρα δεν θα λείψει για πολύ καιρό από τα παρκέ.

https://twitter.com/bczalgiris/status/956077089819635712

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ