Ξέσπασμα Γιασικεβίτσιους : «Παίζετε ομαδικά ή κάθεστε στον πάγκο» (vid)

Ξέσπασμα Γιασικεβίτσιους : «Παίζετε ομαδικά ή κάθεστε στον πάγκο» (vid)

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους ξέσπασε στους παίκτες του στη διάρκεια ενός τάιμ άουτ, στον αγώνα κόντρα στην Μπιλμπάο, για την έλλειψη ομαδικότητας στην επίθεση.

Η Μπαρτσελόνα πέρασε ένα αρκετά εύκολο μεσημέρι απέναντι στην Μπιλμπάο, την οποία κέρδισε άνετα τέσσερις ημέρες πριν την έναρξη της EuroLeague. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρήκε την ευκαιρία να ανοίξει το rotation και να μην καταπονήσει ιδιαίτερα τους παίκτες του, παράλληλα όμως είχε πολλά παράπονα από την αγωνιστική συμπεριφορά τους στην επίθεση.

Ο εκνευρισμός του αποτυπώθηκε σε ένα τάιμ άουτ στη διάρκεια του δεύτερου μέρους, τότε που πέταξε το καρφί του για την περσινή πορεία των «μπλαουγκράνα».
Αναλυτικά το ξέσπασμα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

«Αυτό που βλέπω είναι η Μπαρτσελόνα της περσινής σεζόν, όχι η φετινή. Παίζετε εγωιστικά και δεν το θέλω αυτό» τόνισε αρχικά ο Σάρας, πριν προσθέσει πως «είτε θα παίξουμε ομαδικά είτε κάποιοι από εσάς θα καθίσετε στον πάγκο. Είναι απλό για μένα. Πρέπει να δίνετε την μπάλα στον ελεύθερο συμπαίκτη. Αν δεν σας τη δώσουν, να πάτε μόνοι σας να την πάρετε. Βλέπω τι γίνεται, ξέρετε ότι θα του το πω κι εγώ. Θα σας κάνω αλλαγή, αν υπάρχουν δύο συμπαίκτες ελεύθεροι και δεν δώσετε την πάσα. Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ