«Νοσοκομείο» ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Χίμκι

«Νοσοκομείο» ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Χίμκι

Μετά τον Σαντ Ρος και οι Ουάιτ και Τζάκσον μένουν εκτός για την αναμέτρηση με την Χίμκι στη Ρωσία. Στην θέση τους οι Περσίδης και Δίπλαρος.

Τα προβλήματα δεν παύουν να υπάρχουν για τον Παναθηναϊκό. Ήταν ήδη γνωστό πως ο Χάουαρντ Σαντ Ρος δεν θα ταξιδέψει στην Ρωσία, με τον Γιώργο Βόβορα να προτιμάει να τον αφήσει εκτός αποστολή, καθώς προτίμησε να τον αφησει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την θεραπεία του.

Δεν είναι μόνο αυτός το πρόβλημα στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Εκτός αναμέτρησης με την ομάδα του Κουρτινάιτις θα μείνουν δύο ακόμα παίκτες.

Ο λόγος για τον Πιέρ Τζάκσον και τον Άαρον Ουάιτ. Ο πρώτος λοιπόν υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό, ενώ ο Αμερικανός φόργουορντ έχει ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό. Αμφότεροι είναι στο Υγεία για εξετάσεις και όπως είναι κατανοητό δεν θα αγωνιστούν απέναντι στην Χίμκι.

Ο Βόβορας για την αποστολή που έφυγε την Τετάρτη αρχικά για το Λονδίνο και τη συνέχεια θα βρεθεί στην Ρωσία, πήρε μαζί του τους Περσίδη και Δίπλαρο για να συμπληρώσουν την αποστολή, με τον Παναθηναϊκό να θυμίζει νοσοκομείο, ενώ καλά καλά δεν ξεκίνησε η σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ