Βαλένθια – Βιλερμπάν 65-63

Βαλένθια – Βιλερμπάν 65-63

Σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε... θρίλερ η Βαλένθια πήρε τη νίκη επί της Βιλερμπάν με 65-63 στη πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Αν και στάθηκε τυχερή καθώς ο Νουά έχασε ελεύθερο τρίποντο λίγο πριν την εκπνοή της λήξης, η Βαλένθια πήρε τη νίκη επί της Βιλερμπάν με 65-63 και ξεκίνησε με το «δεξί» της υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα. Κορυφαίος για τους νικητές ο Ντέρικ Ουίλιαμς με 15 πόντους.

Σε ένα παιχνίδι για γερά «νεύρα» καθ’ όλη τη διάρκεια του, η μία ομάδα πήγαινε χέρι-χέρι με την άλλη. Αμφότερες ήταν άστοχες έξω από τα 6.75μ με τις «Νυχτερίδες» να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με 3/16 τρίποντα και το σύνολο του Τι Τζέι Πάρκερ με 6/20.

Στο πρώτο ημίχρονο εκείνη που πήρε «ελαφρύ» προβάδισμα ήταν η Βαλένθια, που πέρασε με τέσσερις πόντους μπροστά, ενώ στο τρίτο δεκάλεπτο εκείνοι που βγήκαν… μπροστά για τους γηπεδούχους ήταν οι Ντούμπλιεβιτς (6 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και Ουίλιαμς που εξισορρόπησαν τον επιθετικό ίστρο του Μουσταφά Φολ, ο οποίος σκόραρε τρία συνεχόμενα καλάθια για το 41-43.

Ωστόσο, εκείνος που έδωσε τη νίκη, στην ισπανική ομάδα ήταν ο Φαν Ρόσομ. Ο Βέλγος γκαρντ 16 δευτερόλεπτα πριν το τέλος πήρε την επίθεση και με λέι απ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (65-63).

Την επόμενη αγωνιστική η Βαλένθια κοντράρεται με την Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας, ενώ η Βιλερμπάν φιλοξενείται από την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 37-33, 50-47, 65-63.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ