Μπερτομέου: «Πολύ συνεργάσιμη η νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού» (vid)

Μπερτομέου: «Πολύ συνεργάσιμη η νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού» (vid)

Για τη σχέση με τη νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού μίλησε ο Τζόρντι Μπερτομέου

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε στην κάμερα της NOVA για την νέα διοικητική εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου ανέφερε πως, «Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η ομάδα είναι ακόμα στην ιδιοκτησία της οικογένειας Γιαννακόπουλου. Δεν γνωρίζω τον βαθμό επίδρασής της στην διαχείριση, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι στη διαχείριση. Άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόμαστε πολύ καλά, είμαστε σε στενή επικοινωνία, προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε και είναι πολύ συνεργάσιμοι.

Το γεγονός ότι η νέα ομάδα διάλεξε ως κατεύθυνση για το μέλλον να μην εξαρτάται από ένα άτομο, αλλά να έχει ένα πιο βιώσιμο και σταθερό επιχειρησιακό μοντέλο σε όλα τα επίπεδα, δημιουργεί μεγάλη αίσθηση.

Αυτή είναι μια κατεύθυνση για την οποία πιέζουμε τα τελευταία χρόνια για αυτό προσπαθούμε να μάθουμε στις ομάδες να είναι πιο πετυχημένες στην πώληση εισιτηρίων, συμβουλεύουμε τους συλλόγους πώς θα είναι πιο επιτυχημένοι στις πωλήσεις χορηγιών και σε διάφορα άλλα επαγγελματικά μοντέλα.

Στα αφτιά μου είναι μουσική η κατεύθυνση που επέλεξε ο Παναθηναϊκός επειδή είναι ακριβώς το βιώσιμο μοντέλο που έχουμε εξηγήσει και έχουμε μοιραστεί με τις ομάδες μας και αυτό δεν αφορά μόνο τις ομάδες αλλά και την οικονομική συνέχεια που υποστηρίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ