Αλιμπίγιεβιτς : «Έχουμε πολλαπλό κίνητρο κόντρα στον Ολυμπιακό»

Αλιμπίγιεβιτς : «Έχουμε πολλαπλό κίνητρο κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς, μίλησε για το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό (26/1 20:00) και τόνισε πως η ομάδα του έχει μεγάλο κίνητρο γι' αυτό το παιχνίδι.

Αρκετά είναι τα κίνητρα που θα έχει ο Ερυθρός Αστέρας στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό (26/1, 20:00), σύμφωνα με τον Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του θέλει να δείξει αρχικά την βελτίωση της σε σχέση με το παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΣΕΦ.

Παράλληλα, ο Σέρβος κόουτς επισήμανε πως αυτό το παιχνίδι μπορεί να λειτουργήσει ως ένα καλό εφαλτήριο για τη δύσκολη συνέχεια που περιμένει τους Ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου, ενώ ταυτόχρονα θα μπορέσει να ικανοποιήσει και το κοινό της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλιμπίγιεβιτς ενόψει της αναμέτρησης:

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μία ιδιαίτερη σειρά αποτελεσμάτων, αφού νίκησε εντυπωσιακά την Μακάμπι, αλλά είχε και δύο ήττες εκτός έδρας. Προφανώς, τόσο έμπειρες ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, μπορούν να ελέγξουν το ρυθμό. Έχουμε πολλαπλό κίνητρο γι’ αυτό το παιχνίδι.

Πρώτα απ’ όλα, είχαμε υποστεί μία ήττα στον Πειραιά και θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε προοδεύσει και ότι έχουμε αλλάξει. Κατά δεύτερον, θέλουμε να κάνουμε μια καλή αρχή στα δύσκολα ματς που έχουμε μπροστά μας και τρίτον θέλουμε να ικανοποιήσουμε το κοινό μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ