ΜακΚίσικ : «Όποιος είναι καλύτερος στην άμυνα θα νικήσει» (vid)

ΜακΚίσικ : «Όποιος είναι καλύτερος στην άμυνα θα νικήσει» (vid)

Τα λόγια του Σακιέλ ΜακΚίσικ λίγο πριν το ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Ο Σακιέλ ΜακΚίσικ μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube εν όψει του κρίσιμου παιχνιδιού της Euroleague με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Παρασκευή (9/10) στο ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, σε αντίθεση με όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε ότι θα είναι υπέρ των ερυθρόλευκων το γεγονός ότι θα απουσιάζει ο κόσμος από τις κερκίδες.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε. Έμαθα πολλά από την περσινή μου εμπειρία.

Είτε είμαστε τυχεροί είτε όχι, που δεν θα έχει φιλάθλους. Ελπίζω όταν θα παίξουμε στο ΣΕΦ, να έχουμε φιλάθλους στο γήπεδο. Θα είναι διαφορετική ατμόσφαιρα. Όσον αφορά την Euroleague, θα είναι μια σημαντική νίκη αν την κάνουμε και σε αυτό εστιάζουμε τώρα.

Όσον αφορά τα σημεία-κλειδιά, θα είναι η άμυνα, να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τα καλά γκαρντ τους. Όποιος είναι καλύτερος στην άμυνα, θα νικήσει και στο παιχνίδι κι ελπίζω να είμαστε εμείς. Χρειαζόμαστε πολύ αυτή τη νίκη και σε αυτό δίνουμε προσοχή».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις τόσο του ΜακΚίσικ όσο και του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ