Παναθηναϊκός : Εκτός Τζάκσον και Μποχωρίδης στη «διαβολοβδομάδα»

Παναθηναϊκός : Εκτός Τζάκσον και Μποχωρίδης στη «διαβολοβδομάδα»

Την προετοιμασία του ενόψει του παιχνιδιού με τη Βιλερμπάν (13/10, 21:45) συνεχίζει ο Παναθηναϊκός με τους Πιερ Τζάκσον και Λευτέρη Μποχωρίδη να ακολουθούν θεραπεία και να μην υπολογίζονται για τη «διαβολοβδομάδα».

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στη Βιλερμπάν στο «Αστρομπάλ» (13/10, 21:45) συνεχίζει ο Παναθηναϊκός, αφήνοντας πίσω του την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα.

Ο Γιώργος Βόβορας προπόνησε τους παίκτες του σε φουλ ρυθμούς ενόψει της «μονομαχίας» με τη γαλλική ομάδα, με τους Πιερ Τζάκσον και Λευτέρη Μποχωρίδη να είναι εκτός τόσο γι’ αυτό το ματς όσο και για το επόμενο με την Μπαρτσελόνα. Αμφότεροι ακολούθησαν θεραπεία καθώς είχαν υποστεί θλάση.

Οι Πράσινοι θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα (12/10) πρωϊνή προπόνηση στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και το απόγευμα θα αναχωρήσουν με προορισμό τη Γαλλία.

Θυμίζουμε πως το δίδυμο Μποχωρίδης-Τζάκσον έλειψε πολύ στους Πράσινους το βράδυ της Παρασκευής στο ντέρμπι των αιωνίων. Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα στη δημιουργία (μόλις 9 ασίστ) και σίγουρα δεν βρήκε λύσεις στο πρόσωπο του Κίφερ Σάικς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ